Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek megélhetném...

Szerintetek megélhetném valahogy ezt a késztetésemet? (légyszi a troll válaszokat tartsátok meg, köszi)

Figyelt kérdés

29 éves jól szituált, normális pasi vagyok, de van bennem egy nagyon erős vágy arra, hogy kiszolgáljak egy szép párt. Nem szexuálisan gondolom, hanem egyszerűen örülnék, ha tehetnék a kényelmükért, megcsinálhatnám helyettük a házimunkát, a hasznukra lehetnék. Egyáltalán nem szeretnék ezért semmit, csak önmagában szeretném érezni azt, hogy örülnek hogy valaki megcsinálja ezeket helyettük, van egy ilyen kis szolgájuk.

Nagyon szeretném megélni ezt, de fogalmam sincs, hogyan lehetne. Azt se igazán tudom, egyáltalán hogyan ajánlhatnám fel valaki(k)nek úgy, hogy ne nézzenek hülyének vagy ne lássanak bele valami hátsó szándékot.

2021. júl. 9. 22:59
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
9 de ezzel már megint az a baj, hogy nem azt akarom, hogy valaki az én vágyaimat szolgálja ki, hanem én akarom őket kiszolgálni :D Most annak semmi értelme, hogy fizetek valakinek hogy játssza el, de amúgy rólam szól az egész.
2021. júl. 9. 23:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Normális emberben ilyen késztetés nincs. Ez egy megalázkodás lenne olyan emberek előtt, akiket a kérdező maga fölé helyez. Ez a megalázkodás örömmel töltené el. Szóval orvos kell ide, aki az önértékelését visszaadja. A lányom pszichiáter, elmesélem neki, ilyet még nem hiszem, hogy hallott, pedig lassan semmin sem csodálkozik.
2021. júl. 9. 23:47
 13/17 A kérdező kommentje:
Mi a "normális ember"? Rengeteg emberben van hajlam arra, hogy vagy dominánsabb, vagy alárendeltebb pozíciót töltsön be bizonyos helyzetekben.
2021. júl. 9. 23:48
 14/17 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező! Azok sem normális hajlamok, de mondjuk úgy, hogy pszichés és mentális problémák.
2021. júl. 9. 23:54
 15/17 A kérdező kommentje:
De tulajdonképpen mi a rossz ebben a te meglátásod szerint? Kinek árt ez?
2021. júl. 9. 23:55
 16/17 anonim ***** válasza:
79%

Segítsél falusi öreg pároknak.Ők okosak,bölcsek,tapasztaltak,jó lenne ha pár évvel tovább élnének ,mert utolsó éveikben munka nélkül pihenhettek.

Ha megakarod magad alásztatni,menj mezítláb,gyalog(a falu szélén áll le a kocsival és onnantól menj gyalog),rossz ruhában.

2021. júl. 22. 17:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia kérdező!

Van esetleg discordod?

Én dettó ugyan ezt érzem a nevelő anyám iránt. De nem engedték meg nekem. Nagyon szívesen beszélgetnék veled erről!

2021. aug. 10. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!