Létezik hogy pszichopata lennék?
szerintem ez depresszió, vagy valami szorongásos izé.
A szöveget olvasna egy érzelmes ember szomorúsága érződött ki és nem egy érzelem és lelkiismerettől mentes szociópata emberé.
Amúgy azt tudod, hogy a pszichopaták nem stresszelnek kb semmin, főleg nem azon amin te? Sok pszichopata azt sem tudja mit jelent a szó.
Nekem az írásodból az jön le, hogy konkrétan pszichopata szeretnél lenni, mert azt hiszed attól különleges leszel. Te nem találod a helyed a világban. Sok elveszett/félrenevelt de amúgy egészséges mentalitású ember úgy véli, hogy a személyiségzavarok menők. Nagyon nem menők. Te maximum különleges/feltűnő szeretnél lenni, avagy ki akarsz lógni a sorból, veszélyesnek akarsz tűnni. Nagyon erőltetetten.
Menj el egy pszichológushoz, az majd segít rendbe tenni a lelkivilágod.
Szinte mindig amikor egy pszichológus a neten a pszichopatákról/antiszociális személyiségzavarosokról beszél, hozzá teszi, hogy aki aggódik ilyeneket, meg bekezdéseked gépel erről, az általában nem pszichopata.
Szerintem csak simán nincsenek barátaid, vagy emberek, akiket szeretsz, szóval az egyetlen módja az érzelmeid megélésének a filmek.
Plusz védekező mechanizmus is lehet, hogy nem akarsz másokat magadhoz közel engedni.
Ez persze nem jelenti, hogy képtelen lennél érezni empátiát mások iránt, ha egyszer leengednéd ezt a védelmet, és megszeretnél valakit.
Mondjuk az ilyen netes tesztekről annyit, hogy nekem is szinte mindig kihozta, hogy megvan az a mentális bajom, aminek épp utána néztem (autizmus,skizofrénia,bpd, adhd, depresszió, stb...)
Szart sem érnek, ha ilyen egyszerű lehetne diagnózist kapni, akkor nem lenne szükség pszichológusokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!