Létezik olyan szervezet,alapítvány vagy közösség,amelyik a pszichopata (gyanús)vagy hasonló jellegű esetekkel,ügyekkel,emberek szűrésével foglalkozik?Ha nincs,akkor hogyan lehetne egy ilyen "intézményt" létrehozni?
Remélem nem gondoltátok komolyan. Olyan civil nem hozzá értő emberekből akartok csoportot létrehozni, akik szintén csak 'megmondóemberek' lennének? Mi értelme lenne?
Látom nem igazán vagy képben kik is a pszichopata emberek.
A kirekesztés, az általad felállított szűrők lehet még mélyebbre ásnák a szakadékot.
Igen elhittem amit írtál és érzelemi alapon válaszoltam. Nem vagyok tanult ember sőt a témához sem értek, egyszerűen ezt váltotta ki belőlem a kérdésed.
De még mindig kérdések kavarognak bennem. Mert kik az 'áldozatok'? Akik egyébként is megérdemelnék hogy 'helybenhagyják' őket...
Azt hiszem félre értettem a kérdést és ez újabb kérdést vet fel amin elgondolkodhatom.
Kérdező ilyen emberekre gondolsz mint ebben a hírben szereplő kettő férfi? :
Azokat az embereket kiszűrni,akik elkövetnek dolgokat,aztán másra kenik,a barátjukat átverik,hazudoznak róla,a látszatbarátokat,felelősséget nem vállalókat,szemfényvesztőket,szemedbe kedveskedő,hátad mögött kibeszélő stb,stb.
Ez komoly? Minden ember kibeszéli a másikat a háta mögött és szembe meg megjátsza a kedveset. Én nem ismerek olyan embert aki ne szidná a másikat. Ennyi erővel egész Magyarországot kiszűrheted kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!