Felek az viz alatti videoktol. Miert?
Figyelt kérdés
Pl oceanos v tengeres videoktol kiraz a hideg. Vsgy csak ha latok egy filmet mint pl az aquamen ami viz alatt jatszodik stb. Konkretan rosszul vagyok es nemtudom miert. Most az elobb beirtam hogy leviathan mert ez jart a fejemben valamiert de fogalmam sem volt hogy mi az es megneztem a kepeket es majdnem kiugrott a szivem a helyerol. Pedig ugy atlagban nem vagyok felos de ezek valamiert nagyon megijesztenek.2021. júl. 5. 20:19
1/4 anonim válasza:
Ismert dolog a víziszony, keress rá!
3/4 anonim válasza:
Ugyanígy voltam gyerekkoromban, szépnek láttam őket, de rémisztőnek is. Nem lett következménye.
4/4 anonim válasza:
Hú, én is, iszonyodom mindenféle nyílt víztől! A tavaktól is, meg egyáltalán.
Rémálmaim egyike az, hogy a nyílt óceán közepén ébredek, és sehol nem látok semmit csak vizet, illetve magam alatt is. Borzasztó, mindjárt sírok ahogy így elgondolom :D
Az sem segített a helyzeten, hogy láttam a Nyílt tengeren című filmet (azt hiszem, ez a címe).
Szerintem ennek az lehet a pszichológiai háttere, hogy gyerekkori rossz dolgok miatt mindent irányítani próbálok, és a legfélelmetesebb dolog számomra, hogy nincs talaj a lábam alatt és kiszolgáltatottan sodródok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!