Nagyon megszoktam ilyedni az olyen hirtelen beugró zobis videóktól. (JumpScare) Tudnátok segíteni? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Nemrég láttam egy ilyesmi videót és annyira megijedtem tőle, hogy bevertem a monitort. Az egyik barátom ezekkel szokott szivatni. Valaki tudna adni valami ötletet, hogy valahogyan "edzem" magmat ,hogy ne ijedjek meg az ilyenektől?2016. jan. 2. 21:06
1/7 anonim válasza:
Ezeknek a lényege, hogy megijedj, ellene nem lehet edzeni.
Nekem van egy jó trükköm, ha úgy érzed, hogy meg fognak ijeszteni egy ilyen videóval, akkor a videó megtekintése közben ne a videót nézd, hanem a monitor szélét, így amikor jön az ijesztő rész, nem fogsz megijedni.
2/7 A kérdező kommentje:
De ha az öcsémnek vagy bármelyik ismerősömnek mutatom meg, ők egyáltalán nem ilyednek meg tőle.
2016. jan. 2. 21:57
3/7 anonim válasza:
Gondolom azért, mert már ismerik, vagy ők is szimplán nem figyelnek.
4/7 anonim válasza:
Sajnos ezekre nem igazán lehet felkészülni, én is mindig kisseb szivrohamot kapok töle
5/7 anonim válasza:
A zobiktól én is félek nagyon. De még jobban a robiktól! Ha azokat látnád.
6/7 anonim válasza:
Nezzel tobb horrort, meg ilyeneket és lehet megszokod.
7/7 csatrad válasza:
Az ilyeneknel csak es kizarolag a hangtol ilyedsz meg.
A kepen lehet akar egy gomboc fagyi is semmi koze nincs ahoz, hogy megilyedsz vagy sem.
A szem nagyon lassu a hang felismeresehez kepest, nem veletlen, hogy sokkal nagyobb is mint a szem es nem lehet becsukni sem.
Ha barmi modon gyanakszol csak bizonyosodj meg, hogy halk vagy nincs hangja es a fulcimpad sem fog megrezzenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!