Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagyon megszoktam ilyedni az...

Nagyon megszoktam ilyedni az olyen hirtelen beugró zobis videóktól. (JumpScare) Tudnátok segíteni? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Nemrég láttam egy ilyesmi videót és annyira megijedtem tőle, hogy bevertem a monitort. Az egyik barátom ezekkel szokott szivatni. Valaki tudna adni valami ötletet, hogy valahogyan "edzem" magmat ,hogy ne ijedjek meg az ilyenektől?

2016. jan. 2. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezeknek a lényege, hogy megijedj, ellene nem lehet edzeni.

Nekem van egy jó trükköm, ha úgy érzed, hogy meg fognak ijeszteni egy ilyen videóval, akkor a videó megtekintése közben ne a videót nézd, hanem a monitor szélét, így amikor jön az ijesztő rész, nem fogsz megijedni.

2016. jan. 2. 21:54
 2/7 A kérdező kommentje:
De ha az öcsémnek vagy bármelyik ismerősömnek mutatom meg, ők egyáltalán nem ilyednek meg tőle.
2016. jan. 2. 21:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Gondolom azért, mert már ismerik, vagy ők is szimplán nem figyelnek.
2016. jan. 2. 22:30
 4/7 anonim válasza:
Sajnos ezekre nem igazán lehet felkészülni, én is mindig kisseb szivrohamot kapok töle
2016. máj. 2. 17:47
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
A zobiktól én is félek nagyon. De még jobban a robiktól! Ha azokat látnád.
2016. máj. 2. 19:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Nezzel tobb horrort, meg ilyeneket és lehet megszokod.
2016. máj. 3. 00:29
 7/7 csatrad ***** válasza:

Az ilyeneknel csak es kizarolag a hangtol ilyedsz meg.

A kepen lehet akar egy gomboc fagyi is semmi koze nincs ahoz, hogy megilyedsz vagy sem.

A szem nagyon lassu a hang felismeresehez kepest, nem veletlen, hogy sokkal nagyobb is mint a szem es nem lehet becsukni sem.

Ha barmi modon gyanakszol csak bizonyosodj meg, hogy halk vagy nincs hangja es a fulcimpad sem fog megrezzenni.

2019. ápr. 15. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!