Miért "félek" naplót írni? Jogos a félelmem? Vagy csak azért nem megy mert megszoktam a tumblrt?
Én nyilvános naplót vezettem, a barátaim, ismerőseim tudtával. Pont azért volt jó, mert így közelebbről megismert az is, akivel valahogy személyesen valahogy nem tudtunk elmélyülni. A szüleim nem látták, de ha látták volna, akkor sincs gond. Ha nem tetszett volna nekik, hát nem tetszett volna. Persze fontos mások véleménye is, de egy bizonyos mértékig és akkor, ha objektíven mérlegelve jogos kritikát kapsz.
A tumblr-el az a gond, hogy valójában nem jó önkifejezési eszköz. Vagy általában nem igazán szokott működni annak. Informatikusként sokszor futok olyan kérdésbe, hogy „milyen az oldalam”, de egyetlen egy olyan tumblr oldalt nem láttam, amiből bármi is kiderülne a készítőjéről, vagy bármilyen saját gondolat, saját megfogalmazásban szerepelne rajta. Üres rajzlap csak, ha te, vagy más lát benne valamit, az csak a saját projekciója.
Köszönöm szépen a válaszokat ~.~
Utolsó: magamat ismerve hamar feladnám,nagy türelmetlen vagyok :D..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!