Miért van ez a félelmem és mit tudok vele kezdeni?
Figyelt kérdés
Nehezen tudom megfogalmazni mert én se nagyon értem, de azért megpróbálom. Szóval egyszerűen félek az új emberektől. Mintha egy idegen faj lennék úgy érzem magamat új emberek között (főleg a velem egykorúakkal van, ez akik 16 évesek vagy az alatt/felett vannak 3-4 évvel). Azonban néha nem érzek ilyet, mert pl barátaim vannak akikkel viszonylag hamar ismerkedtem meg. Néha viszont még olyankor is előjön amikor olyannal találkozok akivel jóba vagyok de már egy hosszabb ideje nem láttam. (16F)2012. dec. 28. 19:57
1/1 anonim válasza:
Ez általában önbizalomhiányos embereknél van ha te az vagy akkor érthetö viszont ha nem akkor az csak arra utalhat hogy nem szereted az embereket,magadnak való vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!