Hogyan győzzem le a sötétségtől való félelmem? 20/L
Két éve nem merek elaludni sötétben, vagy a kis villany vagy a tv van bekapcsolva ilyenkor mindig.Akkor kezdődött mikor elhunyt egy hozzátartozóm egy éjszaka és aznap paranormális jelenségeket tapasztaltam(nemcsak én).
Múltkor amikor már félálomban voltam, valaki/valami halkan belesuttogott a fülembe.Nem tudom mi volt ez az egész, remélem csak hallucináltam. Akkor nem mertem aludni, egész éjszaka rettegtem, utána még az ajtóm is elkezdett rázkódni.
Most már egy hónapja albérletben vagyok, és most is félek még sötétben aludni, ami elég gáz, mert így a rezsi is több lesz, plusz nem akarom, hogy a lakótársam komplett idiótának higgyen.
Nem tartom normálisnak ezt az egészet, ezért mindenképpen le akarom ezt a félelmet győzni.
Egyébként ha valaki más is van a szobában vagy együtt alszok valakivel, akkor nincs baj.Bár én elég nehezen tudok elaludni és, ha az illető előbb alszik el, akkor megint beindul a szorongásom.
Először is: fordíts hátat az okkult dolgoknak és fordulj Istenhez, ő teljesen meg tud szabadítani a félelemtől, amit a sátánnak és démonainak köszönhetsz. Jézus Krisztus hatalmasabb náluk, és neki van hatalma szabaddá tenni téged.
"Ahol Isten szeretete uralkodik, ott nem marad hely a félelem számára. Sőt, amikor ez a szeretet egészen kiteljesedik, minden félelmet kiűz belőlünk." 1János 4:18
Ha van barátod (fiú, mint szerető), akkor aludj vele sötétben úgy, hogy átölel, ha még nem tetted. Én világ életemben akkor éreztem magamat a legnagyobb biztonságban, amikor a barátom, akivel kölcsönösen szerelmesek voltunk egymásba, átölelt a takaró alatt, vagy csak a karján feküdt a fejem, de közel voltunk egymáshoz, nyugodt körülmények között. (És semmi többre nem kell gondolnod, mikor azt írom, hogy átölelt.)
Ez a saját tapasztalatom, egyébként nem tudom, mi segíthet.
meditáció nekem rengeteget segített ebben, persze nem szabad ész nélkül csinálni, ha viszont igazán meg akarsz szabadulni tőle ez egy jó út
De kiegészítésképpen az is segíthet, hogy megközelíted azt amitől félsz, pl mindig megnézed mi van az ágy alatt, ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!