Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az baj, ha az iskolámból...

Az baj, ha az iskolámból kiközösítettek de már megszoktam, nem zavar, és nem is érdekel?

Figyelt kérdés

Nagyjából sejtem miért vagyok kiközösítve, de visszacsinálni nem tudom, nem lesz abból baj ha nem törődök vele? Középiskola után úgyis lehetnek még haverjaim.

16/F

2012. aug. 29. 18:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha nem bántanak fizikailag, akkor kit érdekel?

Én se vagyok olyan jóban senkivel az iskolából, mert nincs közös témám olyanokkal, akiknek az a szórakozás, hogy minden nap részegek legyenek.

Nekem 2 igazi barátom van, akikkel neten keresztül beszélek, akár mikrofonnal, akár csak írásban, de akkor is jobban érzem magam velük, mint az iskolában bárkivel, igaz, hogy csak 1x találkoztunk személyesen is 3-4 év alatt, de nekem megfelel.

Szard le magasról őket, ne balhézz senkivel, de ne is legyél teljesen magadnak való, "befordult" egyén, és akkor nem lesz semmi gond.

17/F

2012. aug. 29. 19:10
 2/3 anonim válasza:
Én is nagyjából ki vagyok közösítve de őszintén szólva engem sem érdekel, vannak haverjaim akikkel szoktam dumálni meg néhány barátom is, de elég sokan vannak akik vmi miatt szekálnak. De nem érdekel, önbizalmam megnőtt az utóbbi időben, és ez annak a párkapcsolatnak köszönhető ami két hónapja kezdődött. Ő egy olyan ember aki elfogad olyannak,amilyen vagyok, és ez önbizalmat öntött belém h ő legalább elfogad. Szóval szerintem keress valaki olyat magad mellé akit szeretsz és megbízol benne, mert szerintem ha már egy ilyen lesz akkor jön a többi is. :)
2012. aug. 29. 19:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Velem is ez a helyzet, de már nem érdekel.

Nem tehetek arról, ami történt, egy hülye osztálytársam terjesztett el baromságokat. Tavaly még nagyon zavart, részben emiatt is kerültem kórházba, de rájöttem, hogy nem ér annyit. Teszek rá.

Vannak barátnőim/barátaim sulin kívülről, boldog párkapcsolatban élek, ez az, ami számít. :)

Csak egyedül ebédelni volt rossz suliban, de szeptembertől nem fogok ebédre járni. :)

18/L

2012. aug. 29. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!