Csak én mászom falra az ASMR videóktól?
Figyelt kérdés
A húgom folyamatosan nyüstöl az ASMR videókkal. De én egyszerűen kiborulok tőlük. Minden porcikám tiltakozik ellene és borzasztóan kellemetlenül érzem magam. Bárkit kérdeztem, mindenkinek tetszik az ASMR. Nyugtassatok meg, hogy nem velem van a baj... :D2017. júl. 16. 21:39
1/6 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit beteg dolog ez :D A kedvencem amikor sugdolóznak és hallani ahogy tapad a szájukban a nyál, nah akkor aztán tényleg rosszul leszek xd
2/6 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem csak én vagyok így. A ,, kedvencem", mikor egy mikrofonfület nyalogatnak és abba beszélnek...Rágondolni is rossz. :D
2017. júl. 16. 22:40
3/6 anonim válasza:
Még JustVidman videójában hallottam erről :) Meg is néztem párat, szerintem ha beszélnek is benne, az nekem abszolút perverz hatást kelt.
A többi típus (pl. narancs pucolászás, stb.) meg szimplán egy nagy baromság.
4/6 anonim válasza:
Én leginkább az evős, csámcsogós ASMR-ektől mászok a falra :D
5/6 anonim válasza:
Ez ilyen vagy érzed vagy nem dolog, nem tudom pontosan milyen az arány, én az ismerőseim közül csak én érzem.
Ugye én ettől ellazulok de e nélkül tényleg rohadt bizarr lenne nézni.
Húgodnak meg magyarázd el hogy nem mindenki érzi, ez van.
Mondjuk a csámcsogósakat én se bírom, minden más jöhet de azt neeeeee
6/6 anonim válasza:
Én a valóságban amikor pl mellettem eszenek mar attól is falra mászom ha csak látom és még nem is hallom de elkezdtem magam hozzá szoktatni és mostmár az ASMR videókban nem zavar de csak a videókban nem amúgy alvási problémák miatt "szoktattam" hozzá magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!