Még világ a világ, Hitlerről mindig is különböző vélemények lesznek?
" Az emberek már csak ilyenek kérdező.
Például a suliban az osztályfőnöki órán felse merül kérdésként, hogy helyes e a gonoszokat megölni, de ha mégis ez lenne a vita tárgya mindenki játszaná a jól neveltet.
"Ilyesmit nem szabad tenni!"
Egész biztos ezt mondanák.
Persze, ez a helyes válasz.
És az emberek a nyilvánosság előtt kénytelenek így beszélni, de igazából nem ezt gondolják. Nyilvánosan nem ismerik el, talán félelemből. De az interneten ahol megőrizhetik a névtelenségüket egyre jobban nő a népszerűsége.
Bár hangosan nem mondják ki, már mindenki tudja. Valaki leszámol a gonosztevőkkel és akik nem vétettek semmit, szívük mélyén biztatják. Akik pedig bűnösök, azok Isten büntetésétől rettegnek.
És ez így helyes. "
Figyelem ez egy idézet a Death Noteból és nem kell rosszul értelmezni a kérdésre. :3
De a szöveg mondanivalója lehet az, amiért megoszló a vélemény. Valaki így gondolkodik valaki úgy.
Figyelj, én biztos vagyok benne, hogy nagyon kedves volt a kutyáival, de ez elég kevés ahhoz, hogy valaki jó ember legyen.
A probléma nem is feltétlen magával Hitlerre volt, hanem azzal a társadalmi-politikai helyzettel, ami lehetővé tette, hogy egy ilyen barom hatalomra emelkedjen.
#6.
Sokak szerint jó ember volt, én is így gondolkozok róla.
Rengeteget küzdött a hazájáért, jobb életszínvonalat hozott a gazdasági válság után a népének, védte a környezetet és az állatokat, szerette a gyerekeket és még folytathatnám. Akik fontosak voltak neki, azokért az emberekért megtett mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!