Baj, hogyha 16 évesen még semmi olyan durva dolog nem történt velem?
Mindenki meséli nekem a történeteket, hogy ezzel fekudt le, ennyi csíkott szívott föl, így meg úgy baszott be, ilyen meg olyan házibuliban volt...én pedig mindig olyan unalmasnak gondolom magam mivel én még soha nem próbáltam semmilyen drogot, nem iszom túl gyakran, még úgy nagyon házibuliban sem voltam, csak egyszer de hamar el is jöttem, alig vannak barátaim, és párom sem volt még...igazából egy olyan 2 éve elég unalmas életem van egész nap itthon vagyok, tanulok, filmezek, olvasok meg ugye járok dolgozni, de amúgy ennyi.
Szerintetek ez nagyon gáz?
Hármas nagyon le lett pontozva, pedig csak a szomorú valóságok írta szarkazmusba csomagolva...
Egyébként inkább csak így tovább. Hidd el, megéri a kevés közé tartozni, és nem igazán maradsz le "élményről". Már amennyire a drogozás, meg a szétb.szatás élménynek számít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!