Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Baj, hogyha 16 évesen még...

Baj, hogyha 16 évesen még semmi olyan durva dolog nem történt velem?

Figyelt kérdés

Mindenki meséli nekem a történeteket, hogy ezzel fekudt le, ennyi csíkott szívott föl, így meg úgy baszott be, ilyen meg olyan házibuliban volt...én pedig mindig olyan unalmasnak gondolom magam mivel én még soha nem próbáltam semmilyen drogot, nem iszom túl gyakran, még úgy nagyon házibuliban sem voltam, csak egyszer de hamar el is jöttem, alig vannak barátaim, és párom sem volt még...igazából egy olyan 2 éve elég unalmas életem van egész nap itthon vagyok, tanulok, filmezek, olvasok meg ugye járok dolgozni, de amúgy ennyi.

Szerintetek ez nagyon gáz?

2021. júl. 4. 19:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%
ez nem baj, inkább legyél rá büszke
2021. júl. 4. 19:23
 2/11 anonim ***** válasza:
98%
Nem gáz, nyugi. Tanulj csak, megéri, később meglesz a gyümölcse.
2021. júl. 4. 19:23
 3/11 anonim ***** válasza:
41%

Bocsi de ez nem normális. Átlag 16 éves már rég drogozik kurvázik és végstádiumos alkoholista. Mennyi videót töltesz titokra egy nap? Fontos dolgokra koncentrálj.

Szedd össze magad mert nem lesz belőled semmi.

2021. júl. 4. 19:28
 4/11 anonim ***** válasza:
18%
Tiktok
2021. júl. 4. 19:28
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

Hidd el, nem maradsz le semmiről.

Nagyon sokan épp ilyen barátot keresnek égen-földön, mint Te!

2021. júl. 4. 19:43
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Szóval szerinted a normál tinédzser élet abból áll, hogy szándékosan hülyeségeket csinálsz? Inkább ez a gáz.
2021. júl. 4. 19:45
 7/11 anonim ***** válasza:

Ez annak menő aki nem ebben nőtt fel csak látta mástól és kipróbálta, Chicagoban ki dicsekszik azzal hogy az anyja még terhesen is cracket használt, vagy naponta több gramm marihuánát szívnak el. Ott még a fegyverek sem nagy dolgok, talán csak a hozzájutás és az ára.

Ráadásul ezek csak addig züllenek míg nem kell dolgozni, tudom mert én is ilyen voltam sulis évek alatt, összedobtunk pénzt vettünk olyantól pálinkát, bort akinek volt eladó és megittuk pár nap alatt, mire mentem vele? Itthon elvertek, szabad ég alatt aludtam, lezúzva horzsolásokkal mentem haza.

Ma is megiszom a magamét egy héten mondjuk 5 cent whisky és két sör fejében, de mellette meg van mindenem, nekem már csak egy saját házra kell spórolgatni még pár évig.

Drogról meg annyit hogy ha nagyon kíváncsi valaki akkor max marihuánát szívjon, abból nem adódik gond, vagy egészségkárosodás. Ha gyerekem lenne, ezt elnézném neki, de mivel itthon nem jellemző hogy a többség kokaint használ, hanem csak szemetet így valószínű jól arcon vágnám a gyerekemet, akkor inkább menjen el otthonról és ne tudjak róla mit csinál, de ezek a dolgok addig szórakoztatóak míg tönkre nem tesznek egy életet, családot amire mindig van példa.

2021. júl. 4. 19:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát amúgy nyilván azt kell mondani, hogy nem az a helyes, nem kell őket követni, te csinálod jól, majd meglátod stb., csak szerintem azért ez nem annyira egyszerű.

Én hasonló közegben voltam tiniként és pont ugyanígy nem illettem bele, mert a személyiségem sem volt ilyen és a szüleim is szigorúbbak voltak. Egy darabig elvoltam azzal, hogy tanultam, olvastam, sportoltam, rajzoltam stb., szóval volt hobbim nekem is és a suli mellett az ilyenekkel azért ki tudtam tölteni az időmet. Viszont ettől még azt éreztem, hogy kimaradok csomó mindenből. Nem vágytam arra, hogy bulizzak, igyak, drogozzak stb., de az igenis rossz volt, hogy nekem gyakorlatilag semmi szociális életem nem volt. Később hiába kerültem “jobb” közegbe, nagyon nehezen tudtam csak kommunikálni, megnyílni, beszélgetni, barátkozni, ismerkedni stb., mert egyszerűen ez addig teljesen kimaradt az életemből és emiatt sok gátlás is volt bennem, teljesen tapasztalatlan voltam. Én szakembernél is voltam ezzel kapcsolatban, de nagy csoda nyilván nem történt, ez egy sokkal nehezebb és lassabb folyamat. Úgyhogy a húszas éveimben is ezzel küzdök még, ugyanúgy nincsenek barátaim, nincsen párkapcsolatom, nincsen szociális életem és mindig azt érzem, hogy a korombeliekhez képest mindenben le vagyok maradva, egyszerűen lenéznek és úgy kezelnek mint valami tudatlan, életképtelen kisgyereket. Emellett pedig a hajamra kenhetem, hogy tanultam, lett egy diplomám stb., mert attól még az élet más - és szerintem ugyanúgy fontos - területein egyáltalán nem voltam sikeres soha.

2021. júl. 4. 20:04
 9/11 anonim ***** válasza:

19 éves vagyok, nem feküdtem még le senkivel, nem volt kapcsolatom sem. Nem ittam, nem cigiztem és nem drogoztam soha, és nem is akarom a jövőben sem. Nem voltam semmilyen buliban sem még. Ezek helyett edzem, tanulok, képzem magam amennyire tudom, olvasok (nem regényeket). Van hasonló, normális értékrendű baráti köröm, és nem, nem vagyunk apácák. Normális kapcsolatra nyitott lennék, de a nagy átlag erre már nem vevő, nagyon nehéz kiszűrni a normális és jóképű férfiakat, általában már foglaltak. Az életemet semmiképp nem mondanám unalmasnak, a kellő adrenalint megadja a sport, a többi felsorolt dologgal pedig megvan mindig a napi programom. Alakulóban van amúgy diákmunka is.

És én is voltam ilyen társaságban 4 évig (olyanban, amilyet te is jellemeztél), és természetesen én voltam a kirívó különc, akit emiatt cseszegetni kellett, de már most látom, kinek merre megy az élete, és nem bántam meg, hogy nem álltam be közéjük, és nem lettem egy alkoholista drogos, aki bűzlik a füves dohánytól, és minden este az utcán nyomja a r*banckodást.

2021. júl. 4. 20:46
 10/11 anonim ***** válasza:
17 éves lány vagyok, én sem csináltam még soha ilyen fajta balhét. Az iskolában jó tanuló vagyok, rendszeresen sportolok. Igaz, hogy vannak velem problémák, de egyik sem a fent felsoroltakhoz hasonló. Szerintem az egy jó dolog, ha vakaki tud vigyázni magára és nem csinál hülyeségeket. Semmi "ciki" nincs ebben, nem maradunk ki semmi jóból.
2021. júl. 5. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!