Nőként mi a legkönnyebb dolgotok az életben?
Számomra talán az, hogy könnyebben kapok segítséget, és nem annyira "cink", ha kérek is.
Néhány helyen azt látom, hogy a férfiaknak nem hajlandóak segítséget kérni (akármi miatt), vagy nem annyira kapnak, merthogy meg kéne oldaniuk maguktól.
Pedig emberek vagyunk és mindenkinek kellene segíteni.
Nem értem a kérdést, pedig nő vagyok. Nem hinném, hogy könnyű dolgom van bármivel kapcsolatban.
Van 2 gyerekem, az apjuk fogta és lelépett, egy 2 gyerekes anyuka meg ugye kinek kéne..
Tetováló vagyok, amit a covid megnehezített az elmúlt időben.
-ismerkedés,
-számunkra nem szégyen a segítség kérése és elfogadása (ami amúgy se szégyen, csak a pasik büszkeség kérdést csinálnak belőle),
-sokkal tágabb stílusban mozoghatunk (a goth-tól a nagyon cukiig),
-könnyebben tudunk öltözködni,
-automatikusan hozzánk társítják a kedvességet és a "törékenységet", míg a pasiknak ezt "ki kell érdemelniük".
3.ennyire nagy arc vagy hogy privátban mert csak arcoskodni mi?
* Hahahahahah fáj az igazság?? tudod senki nem kíváncsi ilyen szenny kommentre mint a tied ráadásul jogosan vagy lepontozva ne nekem gyere már privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!