Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nőként mi a legkönnyebb...

Nőként mi a legkönnyebb dolgotok az életben?

Figyelt kérdés
Itt sem kérek puffogást meg a szokásos társkeresős bezzeg dejó dolguk van meg ehhez hasonló agymenéseket.
2021. júl. 2. 17:29
 1/9 anonim ***** válasza:
7%
Manapság a nőknek már minden jó. Ezek már királynők. Ki is használják. Női testbe zárt ördög fajzatok.
2021. júl. 2. 17:34
 2/9 anonim ***** válasza:
96%

Számomra talán az, hogy könnyebben kapok segítséget, és nem annyira "cink", ha kérek is.

Néhány helyen azt látom, hogy a férfiaknak nem hajlandóak segítséget kérni (akármi miatt), vagy nem annyira kapnak, merthogy meg kéne oldaniuk maguktól.

Pedig emberek vagyunk és mindenkinek kellene segíteni.

2021. júl. 2. 17:35
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Na ilyen gyorsan sem kaptam még nullát. Köszönöm köszönöm, nem hat meg. Xd
2021. júl. 2. 17:36
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
3.ha nem hat meg akkor minek jegyzed meg és lepődsz meg rajta ilyen szenny választ adtál mit vártál? magasba pontoznak majd? XD
2021. júl. 2. 17:40
 5/9 anonim ***** válasza:
76%

Nem értem a kérdést, pedig nő vagyok. Nem hinném, hogy könnyű dolgom van bármivel kapcsolatban.

Van 2 gyerekem, az apjuk fogta és lelépett, egy 2 gyerekes anyuka meg ugye kinek kéne..

Tetováló vagyok, amit a covid megnehezített az elmúlt időben.

2021. júl. 2. 17:40
 6/9 Metionin ***** válasza:
100%
Nem érzem, hogy bármiben könnyebb dolgom lenne mint egy férfinak. A mi családunkban pl. alapból ciki volt mondjuk sírni vagy segítséget kérni, így lányként is elvárták tőlem, hogy ezeket ne csináljam.
2021. júl. 2. 17:50
 7/9 anonim ***** válasza:
81%

-ismerkedés,

-számunkra nem szégyen a segítség kérése és elfogadása (ami amúgy se szégyen, csak a pasik büszkeség kérdést csinálnak belőle),

-sokkal tágabb stílusban mozoghatunk (a goth-tól a nagyon cukiig),

-könnyebben tudunk öltözködni,

-automatikusan hozzánk társítják a kedvességet és a "törékenységet", míg a pasiknak ezt "ki kell érdemelniük".

2021. júl. 2. 17:54
 8/9 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nem könnyebb nőnek lenni. Mondjuk úgy lettem nevelve, hogy a kisebb "férfi munkákat" is megtudjam oldani, ugyan így bátyámat is tanították alap főzésre, ő is ugyan úgy takarít.
2021. júl. 2. 18:02
 9/9 anonim ***** válasza:
85%

3.ennyire nagy arc vagy hogy privátban mert csak arcoskodni mi?

* Hahahahahah fáj az igazság?? tudod senki nem kíváncsi ilyen szenny kommentre mint a tied ráadásul jogosan vagy lepontozva ne nekem gyere már privátban.

2021. júl. 2. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!