A kérdező szavazást indított:
Igen (Férfi)
Nem (Férfi)
Igen (nő)
Nem (nő)
72 szavazat
1/19 anonim válasza:
Egészségtelen. Tilos. Nyáron meg semmi nincs rajtam.
3/19 anonim válasza:
Csak akkor alszom zokni nélkül, ha kánikula van. Mindenki furának találja, de nekem általában jéghidegek a lábaim, kell a zokni.
6/19 anonim válasza:
Télen, vagy amikor hidegek a lábaim, de ha kicsit bemelegszenek, akkor lehúzom a zoknit. Ritka az, hogy egész éjjel rajtam van.
7/19 anonim válasza:
Mitől lenne egészségtelen a zokniban alvás?
8/19 anonim válasza:
Igen, zokni nélkül mindig nagyon megfázom.
Vagy 6 éve minden nap, nyáron is zokniban alszom, eddig mindig megszívtam, ha zokni nélkül aludtam, hidegebb éjszakákon úgy is megfázom, ha rajtam van a zokni, csak véletlenül kilóg a lábam a takaró alól.
Rosszabb esetben napokig meg vagyok fázva.
Pedig amúgy nem vagyok betegeskedő fajta.
Ez van, biztos egészségtelen, undorító, taszító a nőknek, stb, sok rossz véleményt hallottam a zokniban alvásról, de nekem kell, különben irdatlanul megfázom, ennyi.
21F
10/19 anonim válasza:
Most speciel igen, mert 13 fok volt egesz nap, de nem kapcsoltuk be a futest, mert minden masnap 17 fokos nyari hoseg van. Anglia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!