Aki rengeteg gazdaggal futott már össze vagy beszélt már velük( pl.: munkából kifolyólag ), azok is érzékelték, hogy a többségük bunkó és igaz rájuk sok sztereotípia?
Mondjuk nem lenne túl meglepő, mert a szegények többsége is bunkó, így a gazdagok körében sem mások gondolom az arányok.
Én a kamu lazaságot és viccésseget veszem észre rajtuk általában. Ami nekik poénos az nekem inkább inzultálás, és valóban bunkóság
2021. jún. 26. 13:53
3/14 anonim válasza:
Annyi talán igaz a dologból, hogy a képzetlenebb emberek kevesebbet töprengenek, kevesebbet haboznak és töketlenkednek mielőtt belevágnának bármibe és akkor nagyot kaszálhatnak.
4/14 anonim válasza:
Mondjuk a szegényekre nem igazán jellemző ez az akaratos, mindenkin átgázolok attitűd.
Aztán kérdés, mitől lett valaki gazdag, de gondolom akikre gondolsz, azok az ilyen cégtulajok, vállalkozók, főnökök, stb.
Hát sok normálisat nem láttam közülük, leginkább erősen bicskanyitogató stílussal bírtak.
5/14 anonim válasza:
Fő kérdés: ki számít gazdagnak?????
2021. jún. 26. 13:56
6/14 anonim válasza:
Eléggé bunkók, akiket ismerek. Majdnem a szomszédaim, de az utcán már meguntak köszönni is nekem, így már én se köszönök nekik. Voltam párszor egy társaságban velük, és nagyon el vannak szállva. Végig arról dumáltak, hogy mit akarnak venni a közeljövőben (milyen luxusautó, bútor), és hová mennek nyaralni.
2021. jún. 26. 13:56
7/14 anonim válasza:
Apám vállakozó. Iszonyat bunkó, úgy beszél mindenkivel, mint a kutyájával, lekezelő, azt hiszi neki mindent szabad, ő bármit megtehet, mert pénze van, nagyképű. A családtagokkal is ugyanígy viselkedett, már mindenkit elmart maga mellől, senki nem beszél vele. Állandóan azt hallgattuk tőle, hogy 1 Ft-ot nem ér a bőrünk, itt minden az övé, ezt ő vette, azt ő vette stb. Közben meg sajnált tőlünk mindent.
A szomszédunk ugyanilyen volt, ő is vállakozó, őt elhagyta az asszony, erre öngyilkos lett.
2021. jún. 26. 14:04
8/14 anonim válasza:
A gazdagok nem egy homogén csoport, hogy állást lehessen foglalni. Ha van egy értelmiségi, aki valamit feltalál és abból meggazdagszik nem biztos, hogy pont olyan, mint aki szélhámos autónepperkedésből gazdagodott meg és éli az újgazdagok életét. Utóbbiak, mármint a tanulatlan újgazdagok viselkedése elég gáz, elég autóba ülni és meglátod. Az első csoportban sokan vannak, akik elég szerényen élnek és fel sem tűnik, hogy gazdagok, előbb mennek múzeumba, színházba és vesznek drága műtárgyakat, de azt te nem is látod.
2021. jún. 26. 14:15
9/14 anonim válasza:
Szerintem pont a szegények bunkók, állandóan fröcsögnek és másokat hibáztatnak mert elcigizik, elisszák a pénzt.
2021. jún. 26. 14:28
10/14 anonim válasza:
Van ilyen is, olyan is. Aztán van, hogy köztük ki-ki így, vagy úgy viselkedik a másikkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!