Mennyire kínos felnőtt nőként hátizsákkal utazgatni? (Bővebben lent.)
Figyelt kérdés
Nem sűrűn fordul ilyen elő, mivel van autónk, de ez az opció most kizárva (szerviz). Vonattal kell bemennem rokonhoz, hosszabb út. Akárhogy nézegettem, egy kézitáskába biztos, hogy nem fog beleférni minden cuccom, amire szükségem van a hétvégén... Váltóruha biztos hogy kell, és már az nem fér bele egymagában, szóval a többit fel sem sorolom. De egyébként semmi extra smink és biszbasz. Csak az alapvető dolgaim: gyógyszer, telefontöltő, víz, pénztárca, gyógyszerek, e-cigi, 1 szendvics elég. De ruha az nem fér bele, szóval nem opció. Egy hátizsákba kéne pakolni. Iskolás korom óta nem vettem fel!!! Van itthon, de így komolyan, hogy fogok kinézni? Nem fognak kiröhögni az emberek, hogy ez a bolond asszony mit csinál hátizsákkal? Tök vén, azt mégis gyereknek hiszi magát? Csaknem újrakezdte a sulit ez a hülye?2021. jún. 25. 11:44
21/24 anonim válasza:
Én csak hátizsákot és tornazsákot hordok, valamint szatyrokat. Ezek közül is lehet kapni csomó félét, van kifejezetten csinosabb, van hétköznapibb, van sportos stb. (sima fast fashion üzletekben is lehet kapni, akciósan meg pláne olcsóbb), illetve én például varrni is szoktam magamnak (az anyag drága, de akkor olyan amilyenre szeretném, pl. van egy rózsaszín bundás tornazsákom és készül egy nyuszi füles, több vászonszatyrom is van, de varrtam már színes kukás zsákból is :D). “Ridikülöm” vagy ilyen tipikus női táskám, kézitáskám, válltáskám vagy nem tudom hogyan hívjuk nincsen és nem is volt soha. Egyszerűen nem tudom elviselni magamon, zavar, nem is tartom túl praktikusnak és nem is illik a stílusomhoz, ízlésemhez. Ha valakinek gáz, akkor gáz. Engem nem különösebben érdekel. Sőt, szerintem amúgy másokat se nagyon. Illetve szerintem tök egyértelmű, hogy az ember utazni visz magával valami nagyobb táskát, hátizsákot, sporttáskát, bőröndöt, mert mibe másba pakolná a cuccait.
23/24 anonim válasza:
Hát, én 34 vagyok, és vásárolni is hátizsákkal járok, mert autóm nincs, viszont 10 percre van minden bolt, így a nehezebbeket, tej, víz, háton cipelem. Nem igazán érdekel, ki mit gondol.
Mennék máshova is hátizsákkal, mert kényelmes, de nagyon picik, és nincs kedvem mindig levenni, ha előveszem a bérletem vagy a tárcám.
24/24 anonim válasza:
Egy videón láttam Orbán Viktort is hátizsákkal mikor ment be egy ülésre,szóval megnyugodhatsz,senki le sem tojja,ha abban mászkálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!