Mennyire kínos felnőtt nőként hátizsákkal utazgatni? (Bővebben lent.)
22 éves vagyok, hátizsákkal járok munkába. Szeretem, mert a hátamon jobb a teherbírásom (ha elmennék vásárolni, vagy pl. ha nagy flakon vizet viszek magammal be), nem foglalja le a kezeimet, belefér egy csomó minden, és kényelmes :)
Páromnak meg van egy nagy túra-hátizsákja, azt szokta elvinni magával nagybevásárlásnál. Senkit nem szokott érdekelni :)
Te jóságos.....! :-DDDDD
Már maga a felvetés is marhaság, de hogy egy felnőtt nő olyasmivel foglalkozik, hogy esetleg MÁSOK (=ismeretlenek) mit gondolnak róla...???
Kérdező, amúgy rendben vagy vállon felül????
Hát te nem vagy százas... de nem a hátizsák miatt :D
Nyilván én is szép kis retiküllel tipegek-topogok, ha megtehetem, de piacra, nagybevásárlásra, kirándulni, játszótérre, 2 napos ottalvós programra hátizsákkal megyek, még jó, hogy. 4 éve vettem egy szuper világoskék alapon fehér pettyes cukiságot, amikor amerikai körútra utaztunk az urammal.
40N
Édesanyám (51) nagyon szereti a plüssmacikat, van is egy macis hátizsákja (illetve valamelyiken van ilyen kis felakaszthatós, mini maci)
Néha abban jár, pont nem érdekli hogy ki mit mond, nem sért senkit sem, hát akkor miért ne?
Amúgy senki sem szólt érte, de dicséretet többször kapott :D
Én nemhogy utazgatni, de még városi közlekedéshez is használok hátizsákot, sőt, ilyen string-es gymbag-et is. Saját magam varrom, többféle színben/mintában, hogy a ruhámhoz illő legyen. :))
52N vagyok. :) Soha senki nem akadt fenn rajta, sőt, dícsérik is az egyéni kreációimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!