Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire kínos felnőtt nőként...

Mennyire kínos felnőtt nőként hátizsákkal utazgatni? (Bővebben lent.)

Figyelt kérdés
Nem sűrűn fordul ilyen elő, mivel van autónk, de ez az opció most kizárva (szerviz). Vonattal kell bemennem rokonhoz, hosszabb út. Akárhogy nézegettem, egy kézitáskába biztos, hogy nem fog beleférni minden cuccom, amire szükségem van a hétvégén... Váltóruha biztos hogy kell, és már az nem fér bele egymagában, szóval a többit fel sem sorolom. De egyébként semmi extra smink és biszbasz. Csak az alapvető dolgaim: gyógyszer, telefontöltő, víz, pénztárca, gyógyszerek, e-cigi, 1 szendvics elég. De ruha az nem fér bele, szóval nem opció. Egy hátizsákba kéne pakolni. Iskolás korom óta nem vettem fel!!! Van itthon, de így komolyan, hogy fogok kinézni? Nem fognak kiröhögni az emberek, hogy ez a bolond asszony mit csinál hátizsákkal? Tök vén, azt mégis gyereknek hiszi magát? Csaknem újrakezdte a sulit ez a hülye?

2021. jún. 25. 11:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

22 éves vagyok, hátizsákkal járok munkába. Szeretem, mert a hátamon jobb a teherbírásom (ha elmennék vásárolni, vagy pl. ha nagy flakon vizet viszek magammal be), nem foglalja le a kezeimet, belefér egy csomó minden, és kényelmes :)

Páromnak meg van egy nagy túra-hátizsákja, azt szokta elvinni magával nagybevásárlásnál. Senkit nem szokott érdekelni :)

2021. jún. 25. 12:05
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Te jóságos.....! :-DDDDD

Már maga a felvetés is marhaság, de hogy egy felnőtt nő olyasmivel foglalkozik, hogy esetleg MÁSOK (=ismeretlenek) mit gondolnak róla...???

Kérdező, amúgy rendben vagy vállon felül????

2021. jún. 25. 12:18
 13/24 anonim ***** válasza:
#8: ooops, te már megelőztél.... :)))))
2021. jún. 25. 12:19
 14/24 anonim ***** válasza:
79%

Hát te nem vagy százas... de nem a hátizsák miatt :D

Nyilván én is szép kis retiküllel tipegek-topogok, ha megtehetem, de piacra, nagybevásárlásra, kirándulni, játszótérre, 2 napos ottalvós programra hátizsákkal megyek, még jó, hogy. 4 éve vettem egy szuper világoskék alapon fehér pettyes cukiságot, amikor amerikai körútra utaztunk az urammal.

40N

2021. jún. 25. 12:24
 15/24 anonim ***** válasza:
98%

Édesanyám (51) nagyon szereti a plüssmacikat, van is egy macis hátizsákja (illetve valamelyiken van ilyen kis felakaszthatós, mini maci)

Néha abban jár, pont nem érdekli hogy ki mit mond, nem sért senkit sem, hát akkor miért ne?

Amúgy senki sem szólt érte, de dicséretet többször kapott :D

2021. jún. 25. 12:34
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még szimpatikus is. Azt gondolnám végre egy nő, akinek nem számít mások véleménye.
2021. jún. 25. 12:38
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
28 éves nő vagyok, hátizsákkal utazok mindig. Soha, senki nem szólt be miatta, csak a számomat kérték el a pasik.
2021. jún. 25. 12:39
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz, hogy egyáltalán felmerül benned a hátizsák viselés/hordás cikinek tartása.
2021. jún. 25. 12:45
 19/24 anonim ***** válasza:
No problémó.
2021. jún. 25. 12:50
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nemhogy utazgatni, de még városi közlekedéshez is használok hátizsákot, sőt, ilyen string-es gymbag-et is. Saját magam varrom, többféle színben/mintában, hogy a ruhámhoz illő legyen. :))

52N vagyok. :) Soha senki nem akadt fenn rajta, sőt, dícsérik is az egyéni kreációimat.

2021. jún. 25. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!