Miért nem fürdik rendszeresen egy csomó férfi?
Spórolnak a vízzel?
Hát figyu, én nő vagyok, és minden reggel zuhanyzom, bekenem magam izzadásgátlóval, beparfümözöm magam... de aztán napi nyolc és fél órát kell eltöltenem a munkahelyemen, ahol nincs légkondi, sem zuhanyzási lehetőség. 35 fokban ülünk és szó szerint folyik le rólunk az izzadtság. Mire jövök haza a melóból, már olyan szagom van, hogy szerintem az utca végén is megérzik. Ilyen meleg időben szerintem ez kivédhetetlen.
2021. jún. 24. 14:33
Vitamintol nem leszel budos.
Alapbol olyan budos vagy amilyen.
2021. jún. 24. 14:36
"akkor felfordul a gyomrom és kijön belőlem a reggeli."
Utána nincs hányás szagod?
2021. jún. 24. 14:38
24/54 A kérdező kommentje:
De reggel 8-kor miért büdösek a férfiak a buszon???? Reggeli zuhanyzás, parfümözés, borotválkozás nuku???? Sokaknál még a láb megmosása is, látom a papucsukban, hogy a lábkörmük fekete és a lábujjak köze gondozatlan!!! Reggel 8-kor!!!! Hol nőttek fel ezek a fickók? Barlangban????
Ha reggel 7kor lezuhanyzok ebben a melegben már olyan vagyok délután 2-re, mintha 3 napja nem zuhanyoztam volna.
Az meg szürreális és lehetetlen, hogy óránként zuhanyozzak.
2021. jún. 24. 14:48
Éjszakai műszakról hallottál kedves?
2021. jún. 24. 14:49
27/54 A kérdező kommentje:
Nem, ez igényesség kérdése. Sok nő inkább nyeli a férje szagát, de nem mer neki szólni. A szomszédasszonyom is ilyen. A feleség csini, illatos, tip-top kis hölgy, a férj meg állandóan büdös, már reggel, munkába menet is. A liftben röhögve mondja el, hogy 5 perce kelt ki az ágyból, rohan dolgozni. No ott mosdás, parfümözés, fogmosás nem volt. De az öt percbe egy cigi elszívása viszont belefért. Meg a tegnapi ruha felvétele.
Nem mondom, hogy nincsenek igénytelen barmok. Vannak. És hülye az a pár, amelyik ezt szó nélkül tűri. De nem mindenki azért szaglik, mert igénytelen. Talán épp most végzett a melóban.
Az a szomszéd viszont tényleg az.
2021. jún. 24. 14:57
29/54 A kérdező kommentje:
Szerencsére vannak ápolt férfiak is. A 40 alatti férfiak többsége már használ parfümöt, illatos, gondozza a haját. Mintha 40-nél lenne a választóvonal. 40 felett még sok az olyan férfi, aki életében nem látott parfümöt, és nem fogja fel, hogy a lábfejet meg kell mosni, ha már szandálban vagy nyitott papucsban közlekedik. Szőrösnek pedig az arcuk szőrös - nos, egy reggeli borotválkozás 5 (azaz: öt) perc, nem kell hozzá más, csak borotva, borotvahab, after shave, víz. Itt sokaknál tényleg az igénytelenségről van szó.
Ez jó, azt mondja valamelyik buzgó csóka, hogy két napont hajat mos. Hogy oda ne rohanjak! Ha neki is ötven percbe kerülne egy mosás után kivasalni meg beállítani a frizuráját, akkor nem mosná két naponta, azt elárulom.
Téged meg nem értelek, pont hogy 40 évtől lefelé nem tudnak borotválkozni, jártál-te az utcán mostanában, vagy eljátszod, hogy Márianosztráról írsz?
2021. jún. 25. 01:49
Kapcsolódó kérdések: