Azok a nők, akik itt rendszeresen "fura" jelzővel illetik, ha egy férfi szakállat hord, nem furák?
Mert ha egy nő szakállas, az tényleg fura.
Meg ha egy pasinak melle van, az is fura.
De hogy egy férfinak szakálla van, az mitől fura??? Másodlagos nemi jelleg, a világ legtermészetesebb dolga.
Fura jelzővel illetni olyan, mintha egy pasi azt mondaná, hogy egy nőnek fura, hogy melle van. Ilyet nem nagyon hallani...
Attól függ milyen szakálla van :D
Egy ilyen szakáll nem fura, sőőőt...ez kell is oda [link]
ez a szakáll már fura, vagy inkább too much
Pl ha egy nőnek normális a melle az neked se fura. De ha a nő pl 50 kilós a melle meg akkora mint egy két nagy tank az már szerintem neked is fura
Alapból a borosta a férfin szerintem alaptartozék.
Szerintem furak azok a nok. Egyreszt ok megsertodnek, ha valaki megszolja a kinezetuket, de ok siman megteszik.
Masreszt egyetertek az egyik elottem szoloval. En pl imadom a szakallas ferfiakat, szexi es ferfiasabb. Jo, persze, szakall es stilus kerdese, de altalaban jol all nekik.
Nem fura, mitől lenne?
Személy szerint a szakáll nekem sem jon be, max a borosta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!