Miért törölte rendszeresen a messengerét? Rejteget valamit?
Megismerkedtem egy helyes, megnyerő külsejű, inteligens tanult férfivel (24).
Úgygondolom jól alakult a kapcsolatunk. (Nyitott,laza kapcsi)
Neki nincs facebook profilja, szimplán messengert használ. Időnként letörölte messengerét és eltünt több hétre. Majd utána új messenger profilról írt. Ezt rendszeresen csinálta. Letörölte, eltünt, újat csinált, megjelent.
Nem értem, miért?
Legalább 8-10ről írt.
Mikor én kerestem volna, nem tudtam elérni. "Megszünt profil"
Ezt játszotta. Rákérdeztem, hogy ezt a törlést-eltünést miért csinálja,de válaszát elfogadhatatlan kitalációnak tartom. A barátnőim sem tudtak erre válaszolni. Furdal a kiváncsiság miért tette ezt?
Mások is csinálják?
A megtisztelő válaszokat előre is köszönöm! 23N
Milyen aranyos. :D
Törölgeti a messengerét?
Akkor drogdíler.
Ennél már csak az lehetne szürreálisabb, hogy éjjel kimegy pisilni? Ez azt jelenti defektet kapott a kocsija.
Azt mondta, édesapja autódarus kisvállalkozása tart az adóhivataltól. Pénzmosással, áfacsalással foglalkoznak amiben ő is szerepetvállal. Nem akar Stadler Jóska (bárki is legyen az) hibájába esni. És különbenis a messengertöl jobban merül a telefonja. Ez volt az indoka.
Teljesen agyament! Pedig annyira kedves srác :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!