Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért törölte rendszeresen a...

Miért törölte rendszeresen a messengerét? Rejteget valamit?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy helyes, megnyerő külsejű, inteligens tanult férfivel (24).

Úgygondolom jól alakult a kapcsolatunk. (Nyitott,laza kapcsi)

Neki nincs facebook profilja, szimplán messengert használ. Időnként letörölte messengerét és eltünt több hétre. Majd utána új messenger profilról írt. Ezt rendszeresen csinálta. Letörölte, eltünt, újat csinált, megjelent.

Nem értem, miért?

Legalább 8-10ről írt.

Mikor én kerestem volna, nem tudtam elérni. "Megszünt profil"

Ezt játszotta. Rákérdeztem, hogy ezt a törlést-eltünést miért csinálja,de válaszát elfogadhatatlan kitalációnak tartom. A barátnőim sem tudtak erre válaszolni. Furdal a kiváncsiság miért tette ezt?

Mások is csinálják?

A megtisztelő válaszokat előre is köszönöm! 23N

2019. ápr. 22. 16:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom mégsem "nyitott,laza kapcsi"
2019. ápr. 22. 16:49
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Hat, erre csak o tudja a valaszt. Egyetlen egy tippem van, drog diler vagy valami hasonlo bizniszt uz titokban. Ugyanazt a nevet hasznalta mindig messengeren?
2019. ápr. 22. 16:54
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen, a saját nevét használta!
2019. ápr. 22. 16:59
 4/13 anonim ***** válasza:
73%

Milyen aranyos. :D

Törölgeti a messengerét?

Akkor drogdíler.

Ennél már csak az lehetne szürreálisabb, hogy éjjel kimegy pisilni? Ez azt jelenti defektet kapott a kocsija.

2019. ápr. 22. 17:03
 5/13 anonim ***** válasza:
naponta, hetente, havonta törölte?
2019. ápr. 22. 17:49
 6/13 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Hat pedig azert torli a messengeret, hogy valami beszelgetes nyomait teljesen megsemmisitse. Lehet ugyan simam torolni egy beszelgetest, de gondolom ugy meg lenyomozhato lenne. Lehet, hogy amugy csak tul sok bunugyi musort neztem :D amugy azt meg lehet tudni, hogy mi volt az indoka, amit te kamunak tartottal?
2019. ápr. 22. 17:53
 7/13 anonim ***** válasza:
61%
Ha törli akkor csak ő nem látja a beszélgetést. A beszélgetőpartnernek örökre ott marad plusz ha csak fel nem robbannak a facebook szerverei akkor ott is ott maradnak az idők végezetéig.
2019. ápr. 22. 18:16
 8/13 anonim ***** válasza:
Igen, de legalabb az o tekefonjan nem lesznek nyomok.
2019. ápr. 22. 18:20
 9/13 A kérdező kommentje:

Azt mondta, édesapja autódarus kisvállalkozása tart az adóhivataltól. Pénzmosással, áfacsalással foglalkoznak amiben ő is szerepetvállal. Nem akar Stadler Jóska (bárki is legyen az) hibájába esni. És különbenis a messengertöl jobban merül a telefonja. Ez volt az indoka.

Teljesen agyament! Pedig annyira kedves srác :(

2019. ápr. 22. 18:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi. Mondtam, hogy valami ilyen biznisz van a hatterben.
2019. ápr. 22. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!