Miért törölte rendszeresen a messengerét? Rejteget valamit?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy helyes, megnyerő külsejű, inteligens tanult férfivel (24).
Úgygondolom jól alakult a kapcsolatunk. (Nyitott,laza kapcsi)
Neki nincs facebook profilja, szimplán messengert használ. Időnként letörölte messengerét és eltünt több hétre. Majd utána új messenger profilról írt. Ezt rendszeresen csinálta. Letörölte, eltünt, újat csinált, megjelent.
Nem értem, miért?
Legalább 8-10ről írt.
Mikor én kerestem volna, nem tudtam elérni. "Megszünt profil"
Ezt játszotta. Rákérdeztem, hogy ezt a törlést-eltünést miért csinálja,de válaszát elfogadhatatlan kitalációnak tartom. A barátnőim sem tudtak erre válaszolni. Furdal a kiváncsiság miért tette ezt?
Mások is csinálják?
A megtisztelő válaszokat előre is köszönöm! 23N
2019. ápr. 22. 16:45
11/13 anonim válasza:
biznisz? ez nem biznisz, ez inkabb elmebetegseg. "kulonben is merul tole a telefonja", na ezzel a mondattal bukott le. ha tenyleg igaz lenne az adocsalos dolog akkor nem kene meg ezt is hozzatennie. raadasul ugyan mondja mar meg nekem valaki, h a nav hogy is tudna barmit is kezdeni a messengerevel? az adocsalast nem beszelgetesek alapjan, hanem elszamolasok alapjan vegzik. puzser meselr egyszer egy storyt ahol a parja ugy probalta leplezni, h megcsalta, h kitalalt valami kamu tortenetet munkarol, szamitogepekrol meg a vegen meg azt a kartyat is elohuzta, h a titkosszolgalatnal dolgozik. nekem ez a story nagyon arra hajaz. inkabb az lehet a hatterben, h valami komoly defektje van a sracnak. gondolom masokkal is flortolget messengeren azt amiatt torli le. azert ennyire olcso hazugsagnak ne dolj be kerdezo.
12/13 anonim válasza:
+ amit meg hozzatennek, h az sem egy jo elojel ha megis igazat mondott, mert akkor eppen egy adocsaloval kapcsizgatsz. aztan aki igy intezi az ugyeit az az elet mas teruleten is pont ennyire lesz becsuletes.
13/13 anonim válasza:
Igen a messenger húzza az akkumulátort, ez nem vitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!