Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az LMBT miért akar melegházass...

Az LMBT miért akar melegházasságot, ha amúgy a keresztény vallást utálják?

Figyelt kérdés

Sorra látni tőlük egyházellenes kirohanásokat, mindenféle képmutatónak, elmaradottnak meg pedofilnak hordják el és mossák össze az összes egyházi személyt legyen az pap vagy csak egy átlagos hívő.

Ha ennyire megvetik őket, akkor miért akarnak keresztény templomban, keresztény vallási keretek között, keresztény pap jóváhagyása által összeházasodni?

Akkor miért nem alapítanak mondjuk egy saját vallást amiben kedvükre házasodhatnak? Tényleg nem értem.

2021. jún. 24. 10:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 A kérdező kommentje:

Ha tényleg csak a közjogi, polgári esküvőt célozza a melegházasság, akkor már csak az a kérdés merül fel bennem, hogy miért a keresztény egyházat b_szogtjátok, miért fontos nektek a Pápa véleménye ebben?

Továbbá mi a tökömért nem elég a bejegyzett élettársi kapcsolat, amit amikor anno még bevezettek itthon, örültetek miind a két farkatoknak, hogy végre szabadok és egyenlőek vagytok?

Semmi sem elég?

2021. júl. 3. 13:34
 52/75 anonim ***** válasza:
83%

A Pápa véleménye szerintem azért érdekel bárkit is, mert sokan az egyházra hivatkozva próbálnak diszkriminatívak lenni, vagy mert maguk is hívők. Engem speciel nem érdekel a Pápa, mert nem vagyok hívő, és ezzel sokan vannak így.

A bejegyzett élettársi kapcsolat meg nem ugyan az, mint a házasság. Ha ugyanazok lennének a jogi funkciói, szerintem a többségnek elég lenne. De például az élettárs nem számít közeli hozzátartozónak, így például ha úgy betegszik meg, hogy kórház és csak közeli hozzátartozó mehet be, akkor nem tud bemenni hozzá a párja. Ez csak egy példa az élettársi kapcsolat és a házasság különbségei közül.

2021. júl. 3. 13:39
 53/75 Micimacko67 ***** válasza:
100%
Kérdező, van egy rossz hírem...senkit sem érdekel a tököd....sem az amelyiket a lábaid között hordod, sem az amelyiket a nyakadon...
2021. júl. 3. 13:50
 54/75 anonim ***** válasza:
83%
A keresztény egyházat sok minden miatt szokták a nem hívők b..ogatni, de a házasság pont nem azok közé tartozik. Fene akarna olyan templmban esküdni, ami őt nem tartja jó embernek. Hanem pl. az erőszakos térítés miatt, az eltussolt ministránszaklatások miatt, amiatt, hogy a politikába belepofáznak, amikor nem kéne, a hívőket befolyásolgatják politikai téren (konkrétan suliba elmentek papok a gyerekeknek azt "oktatni", hogy mondják meg anyunak-apunak, hogy szavazzanak a Fideszre), meg amiatt, hogy kirekesztenének a társadalomból csoportokat mindenféle ócska indokkal.
2021. júl. 3. 13:53
 55/75 anonim ***** válasza:
84%

"Továbbá mi a tökömért nem elég a bejegyzett élettársi kapcsolat... ?"

Gondolom, az neked sem elég. Azt, hogy miért, már te is tudod.

Komolyan, nem hiszem el egyes emberek gondolkodását... Valakinek miért kéne kevesebbel is beérnie, amíg te élsz, mint hal a vízben? Ha valaki a valóéletben mondana nekem ilyet, tuti, hogy legalább egy pofont kapna tőlem. Azért, mert pl. én szegényebb vagyok, mint te, kötelességem lenne szakadt rongyokban járni, nem járhatnék plázába, ha meg is tehetném pénzügyileg? Ha összespórolom a pénzt egy okostelefonra, nehogy szegény létemre meg merjem venni, mert jó nekem a gombos is? Minek vegyek autót, ha elég nekem a bicikli is? De ami még jobb... Minek házasodjak össze egy jólkereső üzletemberrel, akivel mellékesen szeretjük egymást, ha jó nekem a parasztember is? Vagy hogy kéne ezt a logikát értelmezni? Az ember már ne is törjön felfelé a sikerért?

2021. júl. 3. 14:01
 56/75 A kérdező kommentje:

"suliba elmentek papok a gyerekeknek azt "oktatni", hogy mondják meg anyunak-apunak, hogy szavazzanak a Fideszre"

De az gondolom rendben van, hogy felvilágosítás címén az LMBT transzvesztita megy az oviba a gyerekeknek agyat mosni. Amikor hittant meg erkölcstant akartak bevezetni akkor is habzott a szátok meg vért köptetek mondván, hogy az erkölcs "diszkriminatív", meg hogy jön az állam a gyerekek erkölcsi neveléséhez. De azért ti minden gond nélkül jöhettek.

Na ennek a képmutató, férges ámokfutásotoknak vetett most véget a legújabb törvény, nagyon helyesen. Úgyhogy vergődjetek csak a kommentfalon, mert ennyi fog maradni nektek, aztán már remélhetőleg ennyi se.

2021. júl. 3. 16:03
 57/75 Micimacko67 ***** válasza:

Kérdező, légy szives a konkrét helyet és időpontot megadni, amikor ez az általad jelzett eset történt. Biztosan megtudod mondani, hisz tényként hivatkozol rá!

Ha nem tudod megadni, akkor vegyük úgy, hogy hazudtál!

2021. júl. 3. 16:09
 58/75 A kérdező kommentje:
2021. júl. 3. 16:47
 59/75 anonim ***** válasza:
75%
56: nem azt mondtuk, hogy a pap ne menjen a vallásáról beszélni. De konkrétan pártpolitizálni nem kellene. Az, hogy Amerikában a transzi elmegy a gyerekeknek elmagyarázni, hogy olyan ember létezik, az oké. Az nem lenne oké, ha azt menne gyerekeknek hirdetni, hogy a vallás fujjfujj, hogy szavazzanak a Demokratákra - ilyen ott sem történt meg.
2021. júl. 3. 16:48
 60/75 anonim ***** válasza:

"Na ennek a képmutató, férges ámokfutásotoknak vetett most véget a legújabb törvény, nagyon helyesen. Úgyhogy vergődjetek csak a kommentfalon, mert ennyi fog maradni nektek, aztán már remélhetőleg ennyi se."

Hetek óta mennek CSAK a gyakorin az ilyen kérdésekkel kapcsolatos dolgok (és még ki tudja, hol), és én azt látom, hogy sokkal inkább igazuk van azoknak, akik e mellett vannak (pedig itt szerintem nem sokan ütik meg a 100-as IQ-t, tisztelet a kivételnek). Szóval nem... Semminek nem vetett véget ez a törvény, sőt... 😏

2021. júl. 3. 16:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!