Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melegként mire számíthatok az...

Melegként mire számíthatok az új törvény után?

Figyelt kérdés

Fiatal srác vagyok, nem rég tervezetem coming outolni előbb a barátaim aztán a szüleim előtt. Bár előbbiek már régóta erősen sejtik, szüleimmel vélhetően probléma lesz. Nem is azért mert bajuk lenne önmagában ezzel, hanem mert nekem családot képzeltek el meg sok gyereket (nálunk mindenkinek legalább kettő van). Mivel már az örökbefogadást is jóformán lehetetlenné tették így ez is szinte kizárt.

Szóval az új törvény miatt úgy döntöttem nem most van az ideje előjönni ezzel. De ha mostantól beszélni sem lehet erről a médiában, még inkább karanténba zárnak minket, akkor nem tudom mikor fogom magam összeszedni újra.

Mik lesznek ennek a hosszútávú következményei? A teljes elhallgattatásunk a cél, vagy ez most tényxleg csak egy gyermkevédelmi törvény? Többször elolvastam a szöveget és tényleg az a baj vele, hogy bárhogy lehet értelmezni...

2021. jún. 24. 02:05
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem csak arról szól a törvény, hogy szexuális tartalmat nem lehet gyerekeknek mutatni, de egyenesen homoszexuális embert sem.
2021. jún. 24. 11:15
 12/22 anonim ***** válasza:
56%
Azt mondja a törvény, hogy a rendes, gondolom osztályfőnöki tanórákba iktatott felvilágosításon kívűl semmilyen szexualitás nem kell hogy téma legyen a gyerekek számára. Ebben mi nem világos? Nem kell szexualizálni a gyerekeket! A szex nem a gyerekkor témája és sajátja. Mi a problémád ezzel?
2021. jún. 24. 11:21
 13/22 anonim ***** válasza:
47%

Az, hogy a homoszexuálisok is ilyenformán, ha úgy tetszik külön megemlítést érdemeltek a törvény szövegezésében, az talán azért van, mert a törvény reflektál a valóságra...

Lehet, hogy ha nem vonaglanának az utcán alulöltözött homokosok, mint ahogyan heterók sem vonaglanak mindenki szeme láttára kamionokon és nem akarnának bemenni az óvodába farkukat kilógató "nénik" megmagyarázni a gyerekeknek, hogy ez á normális és trendi, akkor talán a törvényi szabályozásnak sem kellene külön figyelmet fordítson ezekre a tendenciákra, jelenségekre és csoportokra.

2021. jún. 24. 11:29
 14/22 A kérdező kommentje:

Egy gyereknek is van döntési szabadsága. Ha nem tetszik neki amit lát vagy hall, kimehet az óráról. Attól nekem ne tiltsák meg hogy a szexualitásomról szabadon beszéljek ott ahol és amikor akarok. Egy hetero beszélhet róla de mi már nem?

A szexualitás felé való érdeklődés egy gyerekben már 5 éves korától jelen van. Miért ne tudhatná meg hogy nem csak heterók, férfiak és nők de rengeteg egyéb más nemű ember is él még a világon? Hogy ezek szabadon megválasztható dolgok és nem kell ma már berögzülten ragaszkodni a születési adottságokhoz? Miért akarnád bezárni őt egy szellemi fekete dobozba? Ez az amivel igazán ártasz neki.

2021. jún. 24. 11:30
 15/22 anonim ***** válasza:
32%
Ne haragudj, de ez az aberrált beszéd, amit leírsz ez egy az egyben önmagáért beszél; ezért kell a törvény!
2021. jún. 24. 12:10
 16/22 anonim ***** válasza:

Folyamatos gyülőlet kampány lesz. A fidesz a melegek üldözésével akar választást nyerni 22-ben. Nemrég Bayer Zsolt egyik műsorában, arról beszélgettek, hogy Amerikában, azért kövérek a gyerekek, mert a melegek megerőszakolják őket, és szomorúságukban túl sokat esznek. És nem viccelődtek, nem röhigcsélve adták elő, hanem halál komolyan szörnyülködtek, hogy "Huu mennyi kövér gyerek van Amerikában és mindegyiket megerőszakolták".

Ezen a szinten megy a fideszes propaganda.

2021. jún. 24. 15:28
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
A fidesz még a nyarat is betiltja mert a nyár meleg.
2021. jún. 24. 15:29
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező én a helyedben nagyon elkezdenék nyelvet tanulni, nem meleg nőként ugyanezt teszem.

Próbálok nagyon politikamentesen fogalmazni: arra kell számítanod, hogy a 22-es választásokig biztosan élesebb lesz a helyzet az olyan csoportok ellen amivel meg lehet fogni a xenophobeokat.

A családnak nem most comingoutolnék, mert jobban fognak aggódni a testi épséged miatt az "alap dolgok" mellett.

Egyébként hosszútavon (a gyűlöletkeltés mellett) a média uralma a cél, hiszen ez a törvény lehetetlenné teszi a kormány szexualis devianciával és sikkasztással kapcsolatos üzelmeinek a publikálasát. Emiatt a választások előtt nem kerül felszínre semmilyen Borkai/Kalatea/Szájer ügyhöz hasonló eset - és mint látod a válaszokból, bizonyos emberek beveszik, mert azt hiszik megvédik vele a gyerekeket (pedig irónikus módon csak kiszolgáltatják az adóforintjainkat arra, hogy privatizálják ezeket a kétes moralitású tetteket).

2021. jún. 24. 19:10
 19/22 anonim ***** válasza:
Annyi hogy le vagy írva. Egy társadalom számára káros és veszélyes egyén vagy aki örüljön még ha szavazhat és nem csukták rács mögé. Kb. ennyi amit G Viktor elintézett nektek. Nagyon sajnállak ezért és ígérem megkövetem magam ha eljön az idő.
2021. jún. 26. 00:04
 20/22 A kérdező kommentje:
Ez így van a gyerekeitekhez pedig jogunk van, nem a szülőé hanem a társadalom feladata a nevelés.
2021. jún. 26. 01:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!