Mire számíthatok ha a munkahelyen a hátán széttörök egy széket a gondnoknak aki megállás nélkül kötekedik velem?
Figyelt kérdés
2021. febr. 1. 13:58
2/12 anonim válasza:
Ha rajtam múlna a kínai átnevelő táborba kerülnél az ujgurok közé.
3/12 anonim válasza:
Ha a hátán töröd szét továbbra is kötekedni fog veled, de ha a fején, akkor érezhető lesz az eredmény!
4/12 molnarmarcell21 válasza:
Leszámítva, hogy közel lehetetlen egy széket eltörni valaki hátán (a valódi szék ugye az nem filmes kellék), ha szerencsénk van belehal és életfogytiglanra ítélnek, ha nincs, akkor mondjuk 8 napon túl gyógyuló, maradandó károsodást okozol neki, ami szintén böri, csak nem gyilkosságért.
5/12 anonim válasza:
Ha szóban kötekedik, akkor szólj vissza neki. Akkor nem lesz rendőrségi ügy belőle, és ezzel visszavághatsz.
6/12 anonim válasza:
Vegyél neki műanyag flakonos bort,azt haverok lesztek.
7/12 anonim válasza:
Vágd hónaljon,az nem látszik meg.vagy várd meg munka után.
9/12 anonim válasza:
Na szevasz,
Gondnok: csukdmábee azt az ajtót,,hideg vaaan..
Jólvanmá.
Gondnok: Nee mászkáljáá máá,,most mostam feel..
Gondnok: Mennyémáá innen..
jólvanmáá.
Gondnok: De nee csoszogjáá mááá.
jólvanmáá.
Gondnok: Nee nyomd máá fel a villanyt,,mivan neem látsz,vak vagy ??
jólvanmáá.
Gondnok: A táskádat nee csapd neki az ajtófélfánaaaak,,,nemrég festettem bazzeg.
jólvanmáá.
Gondnok: Csukdmáá bee az iroda ajtóót,,de ne nézééé mááá..
jólvanmáá.
Valami ilyesmire gondolsz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!