Embereknek komolyan ez a legnagyobb bajuk?
30# Ismersz? :D
Szerezzek életet csak mert feltettem egy kérdést? Te talán nem vagy itt jelen? Alátámasztottam hogy nincs életem egy kérdéssel. Bocsi, ez mindent elmond rólad. Savanyú a szőlő, savanyú az igazság és próbálsz lenézni provokálni közben vizsont ugyanúgy jelen vagy te is itt és válaszolgatsz. #getalifenoob
"Akik mindenbe belekötnek? Talán nem ők azok akikről a kérdést feltettem?!"
Az a vicces hogy nem látod hogy te is pontosan ilyen ember vagy. Nem véletlenül szokták mondani hogy az embert azok zavarják akikben a saját hibáikat látják.
"Amíg nem tiszteljük a másik ember nézőpontját, addig szeirintem ne is okoskodjunk itt."
És megint... Te miért nem tudod tiszteletben tartani és elfogadni hogy másokat valami zavar ami téged speciel nem? Miért nincs létjogosultsága mások problémáinak? Mert a te problémáid nagyobbak vagy más jellegűek? Te vagy a világ közepe?
"Tanuld meg tisztelni előbb az embereket és ne legyenek előitéleteid mindenkivel szemben először is. Sok sikert!"
Remélem, ezt saját magadnak szántad. Pontosan te nem tisztelsz senkit, és te jöttél ide ítélkezni amiért mások megfogalmaztak pár kritikát egy szolgáltatással kapcsolatban.
Elképesztően szánalmas amit művelsz.
Jól írta valaki korábban, te vagy az a típus aki más szemében a szálkát is, a sajátjában a gerendát sem...
Utolsó! Fogd fel barátom hogy nem és ismétlem nem rólam van itt szó! Ezt nem fogja fel egyik agyalágyult sem, hogy engem ne vonjanak bele hisz nem ismernek engemet, ne nevezzenek sem lököttnek sem szánalmasnak mert feltettem egy teljesen átlagos kérdést. Mindent rám vetítettetek ki már az első pár kommentben, mégis ezek után milyen reakciót vársz?
Hogy jön ide a tisztelet? A kérdés úgy hangzott hogy valóban ez az emberek legnagyobb problémája? Én nem ilyen vagyok hogy nem kapok fánkot a büfében és utána megyek internetes fórumokra reklamálni sajnálom, de ezért miért kell szánalmasnak nevezni mert más a nézőpontom. Ha nem rám lett volna megint minden kivetítve, akkor talán énsem mentem volna át a későbbiekben parasztba. Hiába emelgeted itt ki a sorokat, ugyanolyan bohóc vagy mint a többiek.
Csak mert valaki nem értékeli a szolgáltatást hogy "most voltunk a párommal a xy áruházban és nem volt cumisüveg ahh úristen romlott a színvonal" mint például én akinek ez sok esetben már idegesítő és beteges. Engem zavar hogy némelyik idióta sznobnak ezek a legnagyobb problémái na és? Nincs jogom hozzá? Ha nem rám vetítitek mindent ki az elején és nem engem elemezgettek itt minden hozzászólásban akkor logikusan nem fajul a dolog ide hogy 30 hozzászólás íródik te gyökér! Alapból ti vagytok itt azok akik folyamatosan degradáltok és cinikus megjegyzéseket tesztek minden második hozzászólásban ezt nem emeled ki hmm na ezt rakjad idézőjelbe.. Emelett lassan úgy jön le hogy jobban ismertek engemet mint én magamat, gyakorlatilag már már tény állításokat tesztek rólam. Hipokrácia az hát, az nem Hipokrácia hogy már az első kommenteknél rám vetítették ki a dolgot és parasztkodtadok? Ki nem tudja itt elfogadni a másik nézőpontját és ki tarta itt mindenttudó tökéletesnek magát? Mert szerintem marhára nem én. Én egy kérdést tettem fel eleinte, semmi rossz szándékkal.. Érdekelt csak hogy ki hogy viszonyul ehez, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!