Embereknek komolyan ez a legnagyobb bajuk?
"Egyébként pedig a jegyért fizet, nem a friss nachosért"
Jobb esetben nem lopni szokták a nachost, hanem azért is külön fizetnek.
" Ez legyen a legnagyobb probléma az életükben hogy éppen nem volt elérhető 1 termék a büfében"
Senkinek nem ez a legnagyobb problémája. De ettől még értelemszerűen probléma, ha fizetek valamiért, és nem kapom meg az elvárható minőséget. Mit nem bírsz ezen felfogni?
"Én ezek melett maximum legyintenék, nem ám még szidnám is a szolgálatot."
És pont a hozzád hasonlóak miatt igénytelenedik sok szolgáltatás. Mert minek nyújtsanak többet, ha úgyis lesz elég birka aki csak legyint ha ugyanazért a pénzért rosszabbat vagy kevesebbet kap...
"nem kell mindennek ekkora feneket keríteni"
Itt csak te akadsz fent jelentéktelen dolgokon kérdező, nem azok, akik leírták a véleményüket egy szolgáltatásról, amiért (úgy néz ki nem tudod felfogni) fizettek, pénzt, amiért dolgoztak, a legtöbb középosztálybeli embernek az a pár szem nachos 1 óra munkájába került, had legyen már friss ba+.
Amúgy nem szoktam moziba járni, nem szeretem, így nem vagyok "nachos faló" sem, úgy néz ki nem csak ők tartanak zakkantnak. :D
"Zakkant vagyok mert szerintem sok ember nagy feneket kerít ilyen kis jelentéktelen dolognak, és feltettem egy kérdést?"
Nem, azért vagy zakkant mert még azt sem fogod fel, hogy egyetlen ember van aki ennek ekkora feneket kerít: te!
"Nem valószínű, inkább csak az állhat a dolgok mögött hogy az itt jelenlévők között is akad pár ilyen nachos faló tag akiknek nem tetszik hogy kimondom a véleményemet róluk."
Te tipikusan az a fajta vagy aki szembe megy a forgalommal az autópályán és ki van akadva hogy mennyi hülye van ma az utakon.
"Büfé, és jegy a filmre az alapvetően külön szolgáltatás, a film jegyárban nincsen benne a sajtos nachos se a cukros Cola :) Elsősorban azért fizetett. Az hogy a büfében nem volt elérhető 1 termék, vagy éppen nem volt friss annyira az pedig szerintem nem ad okot arra hogy arra hogy rinyálni menjünk egyből a mozi oldalára."
Hát ez az, nincs benne az árban, még azért is pluszban fizetett. Ha valamiért fizet az ember, akkor az legyen olyan amiért érdemes volt kiadni a pénzt. Egyébként elég naiv vagy ha azt hiszed hogy a moziknak nem érdeke ezeket a dolgokat eladni. Legalább annyi bevételük van a büféből mint a jegyekből. Ők lennének a legjobban lelombozva ha nem vennék az emberek a nachost meg a többit.
"Mondom, engem alapvetően az idegesít hogy elég az ember problémája és akkor ilyeneket olvas az interneten"
Igen, az azt hiszem mindenkinek átjött hogy ez a kérdés nem szól másról, csak a te nyomorúságos életedről, a te megkeseredettségedről, a te problémáidról. Van elég bajod, meg mellé egy hatalmas egód ami azt kiabálja hogy a világon a te problémád a legnagyobb, ezért mások problémáinak nincs létjogosultsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!