Embereknek komolyan ez a legnagyobb bajuk?
Úristen mennyire rossz májú ez a magyar nép mindig rájövök :D
Gonoszak, provokatívak..
Most is az jött le látom alapvetően hogy én vagyok a rossz, helyemre tettek mint a rossz kisfiút.
Talán rossz a modorom, talán provokatív.. Talán ezért kapok vissza szintén provokatív válaszokat. Franc se tudja. Mindenesetre ez a személyeskedés, gonoszkodás elárul valamit az itteni felhasználókról.
Úgy gondolom én nem személyeskedtem, nem szóltam le semmit és senkit és a kérdésem sem volt ostoba.
Azért mert engem zavar hogy emberek ilyen dolgokon akadnak fent hogy nem volt sajtszósz a büfében, és ezt egy 15 soros komment formájában megjegyzik? Igen, zavar. És nem azért mert kis nyomorúságos életem lenne, hanem szimplán zavarnak az olyan emberek és mindig is zavartak akik alapvetően jelentéktelen dolgokról képesek órákig pletykálni vagy pofázni, és igen zavar ha emberek fent akadnak olyan dolgokon hogy nem égett az egyik villanykörte az áruházban, vagy éppen nem volt elérhető egy szeletelt kolbász. Baj hogy engem ez zavar? Én nem kerítek nagy feneket annak hogy nincs az a fajta gumicukor a moziban éppen amit szeretek.. Veszek másikat ennyi, nem fogok felmenni a hivatalos oldalra és károgni róla sorokat. De persze vannak ilyen típusú emberek igen, olyan is van hogy Bözsike mama leírja a strand alá hogy romlott a színvonal tavaly óta mert nem üzemelez az egyik medence a 12 közül. És nem, nem fizetett érte az illető, hisz nem volt Nachos, azaz nem vette igénybe nem fogyott semmi a pénzéből. Van éppen elég nagy büfé kínálat úgy gondolom, illetve nem várható el hogy mindenből legyen készleten és miden legyen mindig feltöltve puccba vágva. Ha még nem lenne huzamos ideig légkondi azt megértem, vagy mit tudom én recsegne a hang a film közben. Én csak arra próbáltam kilyukani hogy nem feltétlen kell mindent megegyezni, ugyanis semmi sem tökéletes az életben és rengeteg csalódás érheti az embert. Nem kell ilyen kis apróság miatt már szidni a szolgáltatót egyből és hogy romlott/esett a színvonal.. Sok dolgoz úgy gondolom el lehet engedni, és nem kell belőle ügyet csinálni. Ennyi, ez az én véleményem, én így látom más pedig másképp. Inkább az a rossz májú itt aki nekem személyeskedett illetve fárasztó idióta válaszokat írt mint például hogy miért egy mozis poszt alá mégis mit írjon házassági életről? Ez már kifigurázás, holott a kérdésem pont nem ez volt, és szerintem érhető is. Nem muszáj a mozis poszt alá kommentelni és szídni a szolgáltatót és a színvonalat mert éppen nem 5 perce pattogott ki a kukorica vagy éppen nem volt készleten sajtszósz. Szerintem érthető az én nézőpontom is, engem zavar az ilyen ember típus de ezért nem kell lehordani a fejemet és zakkantnak nevezni meg leteremteni itt.
Nektek írtam ekkorát, ti provokáltátok ezt most ki..
Csak mert hülyének néztek teljesen és provokáltok is mint állat, nyugi érzem én nemkell kijelenti. Érzi az ember mikor kinevetik vagy teljesen hülyének nézik. Ebben az írásomban minden benne van, el lehet olvasni vagy nem. Mindenkinek szíve joga hozzá hogy mit tesz, én ezzel a vitát le is zártam
Úristen de irritáló ember vagy.
(igen, személyeskedek)
"Talán rossz a modorom, talán provokatív.. Talán ezért kapok vissza szintén provokatív válaszokat."
Pontosan ez a helyzet. A világ egy tükör.
"nem szóltam le semmit és senkit"
Csak azokat akikről képes voltál kiírni egy kérdést egy jelentéktelen apróság miatt.
"Azért mert engem zavar hogy emberek ilyen dolgokon akadnak fent hogy nem volt sajtszósz a büfében, és ezt egy 15 soros komment formájában megjegyzik? Igen, zavar."
Látod, másokat meg az olyan besavanyodott emberek zavarnak akik mindenbe belekötnek.
"szimplán zavarnak az olyan emberek és mindig is zavartak akik alapvetően jelentéktelen dolgokról képesek órákig pletykálni vagy pofázni"
Saját magadat nem zavarod? Csak mert pontosan rád illik ez a leírás.
Mellesleg a szolgáltatók annak örülnek, ha kapnak visszajelzéseket, kritikát. Mert abból tudják felmérni az igényeket, hogy mikre figyeljenek jobban.
27# Akik mindenbe belekötnek? Talán nem ők azok akikről a kérdést feltettem?! Úristen röhögnöm kell bocsi..
Áhh szóval való igaz hogy provokálnak, igazából talán csak a modorom fáj nekik akkor, de titkon egyetértenek velem. Az előtted szóló is írta hogy irritáló vagyok, gondolom savanyú a szőlő hogy én kimondom a véleményemet erről a dologról és mindjárt bepöccenünk :)
Én nem pofáztam jelentéktelen dolgokról órákig, mondjuk ezen az oldon szerintem ez sem meglepő de ez kérdésem pont nem ilyen volt. Ugyanis ilyen emberek hozzászólásába nap mint nap futok bele szóval úgy gondolom egy kérdés belefért róluk.
Feltettem egy szimpla kérdést.. Minek kell engem a képbe hoznia a sok fotelharcosnak? Minek játsszák itt a fejüket? Nekem vagy én nézőpontom amit nem tartanak tiszteletbe, de nekem kutya kötelességem lenne eltűrni az ellenem irányuló tény állításokat/feltételezésket? Ha ennyire nincs agya némelyik embernek, akkor kérdem én minek válaszol? Például jött egy olyan is hogy minek késő este írtam ki ezt? Nos kedves barátom, te miért olvasod itt késő este a kérdésemet, és minek írsz hozzaszólást? Nem mondok erre nagyon semmit, határtalan az emberi sötétség
Az van, hogy azonnal kialakult rólad egy vélemény. Aztán ezt a véleményt azóta is alátámasztod.
Get a life.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!