Embereknek komolyan ez a legnagyobb bajuk?
Nyilván nem ez életük problémája, de ha épp a moziról van szó, akkor leírják hogy a moziban ezek voltak a problémák amikkel szembesültek.
Talán azt kéne írniuk a mozis poszt alá hogy megcsalta őket a párjuk, meghalt a kutyájuk vagy elromlott az autójuk és nincs annyi tartalékuk amiből meg tudnák javíttatni, vagy mit vársz?
Mozis poszt alatt milyen problémájukat írják le? Azt, hogy szar a munkájuk? Vagy elhagyta a párjuk őket? Nem tudom mit vársz. Valószínűleg nem ez a legnagyobb bajuk, de leírták egy észrevételüket a szolgáltatással kapcsolatban, amiért fizetnek.
Engem meg az olyan emberek irritálnak mint te, kérdező, kit érdekel szerinted mi a véleményük az embereknek egymásról? :D
Nyílván ha fizetek valamiért, ráadásul nem is keveset akkor legalább legyen friss. Vagy ha ezt nem tudja biztosítani, akkor adja fél árba. Vagy előbb utobb csődbe megy.
Amiket leírtál az egy igénytelen mozi.
"Egyébként pedig a jegyért fizet, nem a friss nachosért."
Tehát neked ingyen adják a nachost?
Az én véleményem pedig az, hogy pont te vagy "szálkás" és kiállhatatlan alak.
Ilyen dolgokon felháborodni basszus...
Ahogy a hozzászólásokból is láthatod, te jártál volna jobban ha csendben maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!