Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sokan miért nem tudják elfogad...

Sokan miért nem tudják elfogadni a melegeket?

Figyelt kérdés

2021. jún. 20. 16:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem a másságtól való viszolygás valamilyen szinten ösztönös, nem csak a melegek esetében, hanem úgy általában.
2021. jún. 20. 22:17
 12/15 anonim ***** válasza:
56%
Ez az emberi rosszindulat/el nem fogadás engem is érdekel. Talán mikor még az emberek kisebb csoportokban éltek, az ottani normák szerint éltek. Összetalálkoztak egy másféle normákat követő csoporttal, egyből mások voltak azok, nem szimpatikusak. Persze nem mindig, de szerintem általában a nagy többség így gondolhatta.
2021. jún. 21. 12:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Mert saját magát sem tudja elfogadni.
2021. jún. 26. 00:15
 14/15 anonim ***** válasza:
77%
Kinn az udvaron 30-35 fok van. Ehhez már nem hiányzik egy csepp meleg sem! :)
2021. jún. 27. 21:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Melegként azt mondom, hogy nem mi nem vagyunk elfogadva, hanem amit a 10es válaszoló is írt. A legtöbb embernek semmi baja velünk, pont lesz@rják, hogy ki meleg és ki nem. A felhajtást, hisztit, provokációt viszont mindenki unja, köztük én is, mert rossz fényt vet ránk, nem mindegyikünk ilyen provokatív.
2021. jún. 27. 22:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!