Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én most femináci vagyok?

Én most femináci vagyok?

Figyelt kérdés

Beszélgettünk társaságban, és mondtam, hogy egy nőnek sokkal kevesebb ideje és lehetősége van az önmegvalósításra mint egy férfinek. Erre az egyik ismerős (férfi) megszólalt, hogy ez egyértelmű mivel a gyereknevelés teljes munkaidőt igényel, de miért ne lehetne ebben is kiteljesedni. Én mondtam, hogy nem biztos, hogy minden nőnek ez a célja. Erre egy másikuk megjegyezte, hogy na egy újabb femináci és röhögtek.

Nem hiszem, hogy nagyon szélsőséges dolgot állítottam, amitől az lennék.

2021. jún. 19. 18:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
17%
Persze h kevesebb idejük van mert állandóan a kattogással meg az érzelmi marhaságaikkal vannak elfoglalva aztán elrepül felettük az élet.
2021. jún. 19. 19:46
 12/14 anonim ***** válasza:
61%

Ém férfi vagyok és ki tudok teljesedni a gyereknevelésben is, de ennél több kell. Szerintem minden embernek kell több különböző ágazat is, amiben kiteljesedik.

A gyereknevelés az összes ott lakó feladata. Egy háztartásban mindenki nevel mindenkit, így mindenki felelőssége, hogy a nála kisebbet milyen irányba tereli. Az ismerősöd kb azt mondta, hogy a nő dolga ez. Az ilyen emberek lelki sérültek, nincs bennük szeretet, empátia, érzelem, elfogadás, gondolkodási készség, 100 iq, stb.

Hímsoviniszta féreg.

2021. jún. 20. 08:32
 13/14 A kérdező kommentje:
12 azért azt én sem hiszem, hogy te férfi vagy. Férfi nem beszél így a sajátjairól :D.
2021. jún. 20. 09:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Sajnos a feminizmus a modern kor legsúlyosabb mentális betegsége. Ha úgy látod, hogy egy nőnek kevesebb lehetősége van akkor sajnos az vagy 😭😭😭
2022. dec. 1. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!