Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Alkoholisták, drogfüggők,...

Alkoholisták, drogfüggők, szavazzatok! Hányan vagyunk?

Figyelt kérdés

2021. jún. 18. 23:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%

Heroic dose dmt, lsd, psylocibin, szóval minden ami pszichedelikum. Na ahhoz nincs fogható.

Fű függő vagyok. Nem igazán akarom letenni.

2021. jún. 20. 13:46
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
11 és, hogy telnek a napjaid?
2021. jún. 20. 13:51
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
11, Ez érdekes mert pont a hallucinogének nem okoznak függőséget. Én próbáltam a heroint, és kokaint és kb ez a kettő amitől kiteljesedik a függőség. Persze az intravénás használtat is sokat dob rajta. Minden esetre a függőség az egy folytonos menekülés az élet elől. (Egy függő.)
2021. jún. 20. 16:13
 14/16 ZoliZoziZzZ válasza:
91%
Nem tudok szavazni, mert egy alkoholista drogfüggő vagyok.
2021. jún. 24. 21:25
 15/16 anonim ***** válasza:
78%
2 éve minden nap cannabis, hétvégente kristály vagy pia, néha kokain (az nem drog, egy felette lévő szint), félévente egyszer narkózok (heroin, metadon vagy morfium) vagy gombázok, szintén ritkán amfetamin. Biot meg ilyen új szarokat sose, na meg az eki, az de rossz.
2021. szept. 13. 22:03
 16/16 anonim ***** válasza:

Régebben napi szinten részeg voltam lelki problémák miatt. + 6 évig dohányoztam. Ma már egyiket se. Alkoholt is ha 3 hónapban egyszer iszok az már sok. LSD-t, DMT-t és gombákat próbáltam. Ezek nem okoztak számomra függőséget és még is többet érnek mint az alkohol vagy a cigi 😆

Amúgy nem tudom tudtátok-e, de a pszichedelikus szerek segítenek leküzdeni az alkohol, drog, depresszió és más mentális betegségeket 😉

2022. nov. 27. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!