Fiúk, haverkodásnál mennyire venné el a kedveteket a másiktól ha megtudnátok róla azt, hogy alkoholista?
Nem szeretek ittas emberek közelében lenni, mert idegesítőek.
Azt hiszik, hogy normálisan viselkednek, de nem.
Aki nem így gondolja, az kérje meg egy haverját, hogy videózza le ivás közben, majd nézze meg a felvételt a következő nap.
Én azon aggódnék, hogy minden találkozásnál a velem való találkozás jó ürügyet szolgáltatna neki az ivásra, elkezdené mondani: "hejj gyere igyunk egy kicsit" - volt már ilyenhez "szerencsém".
Én nem szeretem az olyat, ha valaki azért, mert problémája van az itallal, számára jó ürügynek beállítva, a velem való találkozást is alkoholfogyasztásra használja fel.
Nem biztos, hogy így lenne, mert mindenki más.
Ilyen havernak azt javasolnám, hogy kérjen segítséget, ha már a problémát felismerte.
Nem szeretek ítélkezni, de egy ilyen emberrel már csak elvi alapon sem barátkoznék.
Valószínű csak bele akarna rángatni engem is az alkoholizmusba, hogy ketten legyünk a gödörben, le akarna húzni a saját szintjére, a mocsárba.
Nekem meg nem tisztem őt se megmenteni, se meggyógyítani, menjen inkább elvonóra és kérjen segítséget, ahelyett, hogy a többi embert tönkreteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!