Már több, mint 20 éve iszok majdnem minden nap! Ez az életem, szeretek inni, de nem erzem magam alkoholistának. Sőt, úgy erzem, hogy minden a legnagyobb rendben van. Rendes, dolgozó ember vagyok. Nem ártok senkinek. Az emberek szeretnek. Akkor mégis mért baj, ha iszom.
Kit erdekel ki mit mond ? Ez a Te magan ugyed ..ha reszegen nem maszkalsz az utcan es nem a rendor visz el akkor nem mindegy otthon mit csinalsz ??
2021. márc. 18. 01:32
4/27 anonim válasza:
Amíg mértékkel teszed, nem baj. Csak nem mindegy, hogy mit iszol, és milyen minőségben. Van egy ismerősöm, akinek a mamája minden nap megivott egy pohár sört. 108 éves korában halt meg.
2021. márc. 18. 02:58
5/27 anonim válasza:
Ha más is észrevette az annyit jelent, hogy alkohol problémáid vannak. Ha téged nem zavar a mindennapjaidban, akkor ok. De ha már szólnak neked emiatt, akkor baj van.
2021. márc. 18. 03:32
6/27 anonim válasza:
Hát igen, ahogy előttem is írták: nem mindegy az alkohol típusa, és annak mértéke. Ami még az egészségmegőrzés kategóriába sorolható, az a napi fél liter sör VAGY 2dl száraz vörösbor.
Van egy ismerősöm, akivel sosem tudtam még úgy találkozni, hogy annak a vége ne az lett volna, hogy pár royal, meg sör után berúgott, és függöny...
A szomorú, hogy ez nem csak akkor történt meg, hanem kb minden páros napon, amikor nem dolgozik.
2021. márc. 18. 07:01
7/27 anonim válasza:
A feleséged is meghallgatnám erről, mert valamiért minden alkoholista meg van győződve róla, hogy ő a légynek sem árt.
2021. márc. 18. 07:16
8/27 anonim válasza:
Az én volt párom sem ivott. Ah, hol! Amikor szóba hoztam az elvonót akkorát kaptam, hogy a fal adta a másikat. Ő, művész ember- szokta volt mondani. Neki a pórnép ne szóljon bele...Aztán, mostanság állítólag az utcán fetreng. Sajnálom. Az alkoholizmus betegség!!!! Aki belezuhan legalább párt ne keressen. KÉREM!
2021. márc. 18. 07:28
9/27 anonim válasza:
Az a legjobb mikor egésznap / este iszik ezért ő alszik 26 órát egy nap... De te takaríts, főzz, moss , ganalyoz ki mindenhol. Ő meg döglik... Ha meg ébren van és megbeszéltek valamit akkor elfelejti aztán te vagy a szar szemét h " háaa ilyet nem mondtál... Nem mondtad... Mikor?? Aaazz nem volt olyan..."
Szóval mindenki hulye rajta kívül
2021. márc. 18. 07:46
10/27 anonim válasza:
Még egy 10 évig csinálod aztán majd rájössz, hogy mi a gond ezzel.
Egyébként én is úgy szoktam érezni, hogy minden a legnagyobb rendben van. A második feles után.. Te mennyinél jutsz el idáig?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!