Miert gond, ha sokszor iszom?
Megkérdeztem a feleségem. Azt mondta, őt nem zavarja, sőt, sokszor együtt is iszunk. Amúgy már a harmadik randin leszögeztem, hogy bármi történik, egy valamit nem tehet. Nem mondhatja meg, kivel, mikor, mennyit, mit és hogyan iszom. Ő belement. És azóta is boldogan élünk. Ez 6 éve volt.
Szóval amikor feltettem a kérdést, pont arra gondoltam, ami itt a hozzászólásokból is látszik. Hogy az emberek többsége szerint rákos leszek meg nyilván agresszív vagyok meg az utcára kerülök. Ezt én nem értem. Én szeretem nagyon az alkoholt. És semmi bajom nincs vele, nem hiszem, hogy emiatt az utcára kerülök. Rákos leszek, az lehet, de lehet, hogy ivás nélkül is az lennék. Én belehalnék, ha nem ihatnék, annyira szeretek inni. Szóval akkor már inkább később halok meg az alkohol miatt, mint most az alkohol hiánya miatt.
Mennyit iszom és mit
Minden nap, van hogy csak egy sört, van hogy fél üveg töményet. Nem nagyon vagyok válogatós, csak az édesített szeszeket nem szeretem.
Persze, itt nem is azzal van a baj, hogy iszol... Hanem azzal ha olyan élethelyzet lenne hogy az utolsó 5 ezresed lenne akkor nem kaját vennél magadnak az asszonynak Uranbocsá a gyereknek hanem piát
Mi az h ne mondja meg kivel mikor hol iszol? Tipikus suttyó hozzá állás , azért ilyet pl nem mondtam volna
"Rákos leszek, az lehet, de lehet, hogy ivás nélkül is az lennék."
Ha téged ez nem zavar, akkor lelked rajta, igyál nyugodtan. Azért a legtöbb ember, amikor tényleg ott a baj, eléggé át szokta gondolni az ilyen felelőtlen kijelentéseket és veri a fejét a falba, hogy miért nem volt okosabb.
"Ha téged ez nem zavar, akkor lelked rajta, igyál nyugodtan."
Ezzel mindössze annyi a baj kedves 15-ös, hogy a te adóforintjaidból gyógyítják, vagy kezelik azokat, akik nem vigyáznak magukra.
Igen, ez igaz. De ugyanez érvényes az elhízottakra, meg még egy csomó mindenkire. Ettől még senkinek nem tudod megtiltani, hogy ne zabáljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!