Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek miért szeretik...

Szerintetek miért szeretik egyes emberek az igénytelenebb,kevésbé kultúrált közeget,mint egy színvonalas,kultúrált helyet?Pl.megtehetné anyagilag,hogy kultúrált,igényes helyen nyaraljon,de ő inkább egy igénytelen,kevésbé kúltúrált helyre megy.Miért?

Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 12:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mert valaki szereti a közeget, vagy azt hogy nem kell sznoboskodni.
2021. júl. 6. 21:03
 22/22 anonim ***** válasza:
elgondolkoztatott a kerdes. en oszinten bevallomnem szeretek se lepukkant kocsmaba se 5 * os luxushotelbe menni ha innni kell, ui nem szeretek inni. viszont ha finomat akarok enni akkormar szamit hogy az etteremnek jo hire legyen es arrol legyen hires hogy nagyon jol foznek. nemkell hogy nagyon puccos legyen de kell hogy TISZTA legyen a szemelyzet a hely a mellekhelyiseg egyarant. a szinhaz egy fura kerdes csakugy mint az opera. Imadok olvasnimagyarul es angolul egyarant rengeteg sajat konyvem van mindket nyelven mert nem Mo on elek, azon kivul konyvtarba is jarok, interneten is olvasok, viszont toredelmesen bevallom nem jarok szinhazba operaba meg vegkeppen nem, sose voltam szinhazrajongo talan 5 alkalommal voltam szinhazban ebbe beletartozik a diakevek szinhazlatgatasai is. Operaban sosem voltam nem is szeretem az operat es altalaban a zenebol is csak keveset mert nincs tul jo zenei erzekem es hallasom sem. ettol fuggetlenul nem tartom magam igenytelennek egyszeruen csak nem erdekel es pusztan azert hogy elmondhassam hogy ezt a darabot neztem meg es ilyen koncerten voltan sose mennek szinhazba. lehet hogy ez is igenytelenseg nem tudom, ha ugy van akkor vallalom. csak hat ugye erre nincs standard hogy kinek hanyszor es hova kell jarnia hogy ne tartsak igenytelennek.
2023. márc. 18. 13:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!