Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy a női wc...

Miért van az, hogy a női wc sokkal igénytelenebb, mint a férfi? Lent a példák.

Figyelt kérdés

Néhány hete dolgozom csak vendéglatósként egy presszóban, de néha förtelmes dolgokkal tudok találkozni, mikor enyém a takarítás zárás előtt.

Konkrétan a női wc sokkal igénytelenebb mint a férfi azt tapasztalom. Az egy dolog hogy mellé van pisilve, esetleg az ülőke le van pisilve, de olyanok vannak hogy véres tampon eldobva (mikor ott a kuka a budi mellett), de a lefosott ülőke is mindennapos. Ma konkrétan a wc mellé volt kakálva és ott volt hagyva.

Szóval az ilyen emberek/nők vajon otthon is ilyen higiéniát alkalmaznak?! Megdöbbentő szamomra. És nem egy igénytelen helyen dolgozom, hozzátenném. Ez általanos jelenség vagy csak én tapasztaltam ezt?

2021. jún. 17. 20:20
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer velem is előfordult egy hasonló sztori, csak én nem kicsit voltam ittas állapotban, és örültem, hogy eljutottam a wcig, konkrétan telibehánytam az egész ülőkét, fejfájás és nem megszűnni akaró hányinger mellett pucoltam utána le... :D

nem tudom, én szarul éreztem volna magam utána, ha úgy hagyom.

2021. júl. 21. 19:23
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Azért vannak agyilag zokni emberek. Nem nyilvános wc-s eset, de hozzánk jött egyszer egy szaki, teljesen normális volt, udvarias, látszólag értelmes, tök elégedettek voltunk vele is és a munkájával. A végén kérdezte, hogy használhatná-e a mosdót. Hát amikor elment, és bementem a mosdóba, az egész össze volt pisilve, belepisilt a csapba, és körbepisilte a wc-t! Mindenhol pisi volt, nem tudom az ilyen embergyűlölő, és így akart bosszút állni, vagy valami beteg fétise van?
2021. júl. 22. 16:23
 33/34 anonim ***** válasza:
72%

Étteremben dolgozom, nő vagyok (tehát nem nőgyűlölő), és igaz kell adnom. Oké, a férfi mosdóban a fal is pisis a piszoár mellett, a nőiben viszont nem húzzák le, otthagyja tampont a mosdó mellett, tele van papírfecnikkel a padló, betét beledobva a wc-be stb.

És a személyzeti hűtő nálunk is gáz.

2021. júl. 22. 19:29
 34/34 anonim ***** válasza:
50%
#33: fentebb is írták már, de a férfi mosdóban alap, hogy nem fogsz szétszórt tampon csomagolást találni. Ha srácok is menstruálnának, akkor ott is ki lenne kenve vérrel és társai. Ezért van “csak” körbe pisilve
2021. szept. 10. 22:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!