Miért taperolja össze mindenki csupasz kézzel a péksütiket?
A legtöbb boltban már vannak külön kis kesztyűk, hogy azzal vedd ki. De én pl. mindig egy másik zacskót húzok a kezemre.
Miért szarják le egymást ennyire az emberek?
De nem tökmindegy, hogy TE mivel veszed ki, ha előtte xyz összefogdosta? akkor is a mancsoltat veszed.
Én szabad kézzel veszek, ám előtte kiválasztom és csak azt a darabot fogom meg, amit a zacskóba teszek.
Amúgy annyira nem izgat, jó a gyomrunk, nem leszünk betegek.
Maga az elv zavar, hogy nem vagyunk már majmok, kicsit figyeljünk már oda a másikra.
Még januárban volt, hogy köhögős bácsi telehányta a kezét, aztán nyúlt volna a kiflikhez, ott a nő, aki pakolta ki a péksütiket, szólt neki kedvesen, hogy vegyen kesztyűt, hol találja, egy idős néni is csatlakozott, hogy ugyan viselkedjen már, de a bácsi csak morgott és végigtapizott mindent.
És ezt túlnyomóan idős férfiaknál látom. Csak annyira zavar, hogy erre az abszolút minimumra nem képesek az emberek.
Engem is zavar, nem is szivesen vásárolok. Én nem a betegségektől félek, hanem undorodok. Az én kezem se tiszta, hisz előtte fogtam a kosarat, ajtót és sorolhatnám, ezért szoktam a zacskót kifordítani és próbálok hátulról venni, ha lehetséges, de a legjobb ha előttem teszik ki. Amit pedig megfogok azt meg is veszem. De engem az is zavar, hogy néhány pék igénytelen, volt olyan ismerősöm is, hogy mondta hogy ott ne vegyek inkább semmit, hülyéskednek össze-vissza (ott dolgozott). Kesztyűt sem szoktak általában használni. Meg már kenyérben is találtam szörszálat, hogy most szakáll vagy kezéről hullott bele, esetleg a fanszőre, nem tudom, de kivágtam az egészet egy öklendezés után a kukába.
Meg sok termék van még, amit megvesz az ember, de ki tudja mit élt át, mielőtt zacskóba került, enni meg sajnos muszáj.
És amikor az utcán dihányzik valaki? És kisbabák, meg tömeges emberek mellett mennek el és ÁLLNAK MEG. Na az mennyire undorító.
Én csak azt a péksütit fogom meg, amit utána én eszek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!