Bolti péksütiket (zsemle, kakaóscsiga. ) szerintetek le lehet fagyasztani, finomak maradnak kiengedés után is?
Ha kicsit szikkadt, akkor kicsit nedvesitsd be öket, és tedd 200 fokos sütőbe 5 percre.
A kenyér olyan lesz, mintha akkor sült volna.
"Én azt vettem észre, a hosszú időre lefagyasztott péktermékek kiengedés után kicsit szikkadtak lesznek, olyan púrhab-jellegűek."
Ez akkor történik, ha nem rendes fagyaszós zacskót használsz, hanem akármilyen olcsót, ami nem zár rendesen, illetve ha nem rendesen van lezárva és ki tud belöle párologni a nedvesség. Megfelelö módon becsomagolva nem történik ilyen.
Bocsi off.
Hogyan és miben fagyasztjátok a pékárukat? Nekem mindig bejegesedik, pedig az aldis 500 forintos mélyhűtős zacskóban fagyasztom le.
Nyomjam ki belőle a levegőt vagy hogyan?
Bocsánatot kérek az offért.
A péksütit beteszed a zacskóba, amennyire lehet, kinyomod a levegöt és úgy zárod le.
Az, hogy bejegesedik, normális, de ettöl nem lesz semmi baja, kiolvadáskor ezt újra felveszi és ezért nem lesz kiszáradva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!