Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tennél, ha megismernél...

Mit tennél, ha megismernél egy olyan pasit aki a adótörvények és egyéb jogszabályok kijátszásából él?

Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 09:04
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
44%

Tehát a becsületes emberek betegek? Na pont ezért nem kéne ilyen pasi, totál elmentek nála otthonról, ha a tisztességes embereket betegnek titulálja.

Aki mutyizással tud csak boldogulni az életben, annak a jelleme sincs rendben, ez jelen esetben is tökéletesen kirajzolódik.

2021. jún. 14. 11:19
 12/31 A kérdező kommentje:
Vagy inkább képmutató. Hacsak nem személyesen Szűz Máriával van dolgunk.
2021. jún. 14. 11:22
 13/31 anonim ***** válasza:
23%
Én tanulnék tőle🤷‍♂️
2021. jún. 14. 11:27
 14/31 A kérdező kommentje:
Kár hogy pasi vagy
2021. jún. 14. 11:28
 15/31 anonim ***** válasza:

Szűz sem vagyok már, és nem is Máriának hívnak. Egyszerűen ilyen neveltetést kaptam, a mi családunk soha nem keresett kerülőutakat, anélkül is tökéletesen feltaláltuk magunkat az életben, és ezen elvekkel mentem tovább felnővén.

Az a fajta korlátoltság meg mindig elképeszt, mikor valaki nem lát a saját kis buborékjánál tovább, és el sem tudja képzelni hogy nem mindenki olyan elvek vagy erkölcsök mentén él, mint ő. És persze az már rögtön beteg a szemében.

Sokan vagyunk, sokfélék. Valakinek nem fér bele a legapróbb mutyi sem, így aztán nem is állna le egy ilyen emberrel. Ezt el kell fogadni.

2021. jún. 14. 11:51
 16/31 A kérdező kommentje:
"mikor valaki nem lát a saját kis buborékjánál tovább, és el sem tudja képzelni hogy nem mindenki olyan elvek vagy erkölcsök mentén él, mint ő" ez inkább rád igaz. de ismerem a fajtádat, hirtelen egész más lesz a véleményed ha a te érdekeidről van szó
2021. jún. 14. 11:53
 17/31 anonim ***** válasza:
72%

Te betegezted le a tisztességes embereket 🤷‍♀️

Nem, abszolút nem ismered a fajtámat.

2021. jún. 14. 11:57
 18/31 A kérdező kommentje:
te nevezel tisztességtelennek olyanokat akik történyesen járnak el. Itt max az egyik kutya másik eb szólás jöhetne képbe kettönkkel kapcsolatban.
2021. jún. 14. 12:02
 19/31 anonim ***** válasza:

Mert te minek neveznéd azt aki "adótörvények és egyéb jogszabályok kijátszásából él"?

Rendkívül törvényes kijátszani a rendszert..

2021. jún. 14. 12:20
 20/31 A kérdező kommentje:
az számit hogy sért e törvényt vagy sem, nem pedig az hogy te mit találsz ki. a kijátszás ha ezzel nem sért törvényt, szabályt, akkor legális.
2021. jún. 14. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!