Mit tennél, ha megismernél egy olyan pasit aki a adótörvények és egyéb jogszabályok kijátszásából él?
Detto
Plusz az ilyen magánéletven is sunyi.
Nem igazán értem.
Könyvelő az illető?
Mert csak ebben az esetben tud az adótörvények és egyéb jogszabályok kijátszásából élni. Egy jó könyvelő attól jó könyvelő, hogy megtalálja pl. a joghézagokat a megbízója javára teljesen törvényesen.
Viszont, ha azt kérdezed, hogy egy adócsalóval mit kezdenék, az nehéz kérdés, mivel eddig egyetlen barátomnak sem nézegettem az adóbevallását, így gyakorlatilag rá sem jönnék.
Esetleg arra gondolsz, hogy feketén fusizik?
Mindenki ezt csinálja, ha alkalma nyílik rá.
Esetleg bejelentés nélkül dolgozik?
Vagy nem tudom mit akarsz kérdezni...
Még mindig nem értem, de nyilván azért nem, mert magam is könyvelő vagyok és szakmailag totál pongyola a kérdés is és a magyarázat is.
Ne haragudj, de akkor nem abból él, hanem a könyvelője jóvoltából csak jobban él.
Egyébként kíváncsi vagyok, hogy ki az aki kirúgná itt a szerelmét azért, mert a vállalati mérlegben mondjuk reprezentációként volt elszámolva egy családi vacsora. Vagy Pityipalkó 6 órára van bejelentve, de 8-at dolgozik.
Na mindegy, én nem ragozom tovább, mentem, nektek jó elmélkedést!:)
"Egyébként kíváncsi vagyok, hogy ki az aki kirúgná itt a szerelmét azért, mert a vállalati mérlegben mondjuk reprezentációként volt elszámolva egy családi vacsora. Vagy Pityipalkó 6 órára van bejelentve, de 8-at dolgozik."
az csak jó, ha mégcsak nem is hallottál ilyen beteg nőkről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!