Jogi kiskapu kijátszása volt szerintetek, hogy a melegek örökbefogadtak?
A jogban az egyedülálló nem önbevalláson alapszik, hanem egy fogalom. Aki nem házas, nincs hivatalosan bejegyzett élettársa az egyedülálló.
Valószínűleg nem tagadták le a kapcsolatuk létét az ügyintézőnek, aki a politikusoktól eltérően képes volt az emberségre és belátni azt, hogy szerető családba kihelyezni egy állami gondozottat jobb, mintha az intézetben nőne fel. De ez nem változtat azon, hogy a papíron örökbefogadó még egyedülállónak számított a törvény szemében.
Nem!
Hívőként mondom, hogy inkább melegek neveljenek fel egy gyereket, mint az a gyerek szülő nélkül.
A menhelyen nem kap olyan szeretetett, mint egy szülő tudna biztosítani számára.
Szerintem ha a két szülő normális, és tudja biztosítani a körülményeket, akkor én engedném nekik...tudom a szélsőjobbosok nem, és le is fognak pontozni emiatt, de ez a saját véleményem.
Mindenki gondolja bele magát egy másik helyzetébe, hogy inkább a menhelyen vagy egy szerető családban akar felnőni, ahol megkaphat “mindent” amire csak vágyik.
"Hívőként mondom, hogy inkább melegek neveljenek fel egy gyereket, mint az a gyerek szülő nélkül."
Utána már csak a pedo papoktól kell megóvni.
Az, hogy a meleg pár nem fogadhat örökbe nem azt jelenti hogy a melegek nem fogadhatnak örökbe. Annyit jelent, hogy egy meleg pár nem számít ugyanolyannak, mint egy házaspár és KETTEN együtt nem fogadhatják örökbe a gyereket, mint ahogy a házaspár, hogy egyik az apja lesz a másik meg az anyja.
Ráadásul nem általános tiltás van, hanem az, hogy ezt kérvényezni kell és a felelős személy - a miniszter engedélyével történhet csak meg.
Ahogy #5 is leírta.
Akkor egy alkoholista csöves pedofil is? 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!