Pár hónapja az egyik szerencsejátékon nyertem 350 milliót.Most hogy megkaptam azt se tudom mit csináljak?Ez miért van így?
Sima gyári melós voltam.Azóta felmondtam, de egyből utána, lehet feltűnő lett volna.Bár melóhelyen másnap reggel két mondta erejéig beszéltek erről hogy x szerencsejátékon valaki nyert, de jó neki,és ennyi volt.
Pár hét után szép csendben távoztam a melóból.Már megkaptam néhány hete a pénzt, de mivel nem az a sok összeg valahogy azt se tudom mit csináljak.
Ahhoz kevés, hogy most keressek egy szakembert aki több száz ezer ft-ért lehúz majd, hogy elmondja őszerinte mit vegyek.
Hetek óta gazdasági fórumokat olvasgatok, de teljesen reménytelennek érzem a helyzetet.Csak az jár a fejemben, ahogy költök belőle, azzal már kevesebb lesz, és az soha nem jön vissza.
Valami tanács?
Persze nem anyagi támogatásért!
Köszi!
Azért a pénzért a bérlők lakhatási lehetőséget kapnak.
Az jobb lenne, ha utcán élnének?
Posztoló!
Azért nem tudod mihez kezdj vele, mert nem szoktál hozzá ennyi pénzhez.
A mai lakásárakhoz képest ez nem is sok amúgy.
Adj időt magadnak. Szokd meg ízlelgesd a gazdagságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!