Szerencsejáték fűggő vagyok?
Figyelt kérdés
Minden pénzemet eljátszottam semmim sem maradt most hogyan tovább. Volt olyan nap hogy nem ettem semmit csak a foci meccseket bámulyam 24 órában kb 15 milliot buktam 2 év alatt és kölcsön is kértem össze vissza 4 milliot.2020. ápr. 11. 22:54
3/8 A kérdező kommentje:
Ne gyertek már a kamuzással nem az sajnos
2020. ápr. 11. 22:56
5/8 anonim válasza:
Fogadjunk egy 20asban hogy az vagy
6/8 anonim válasza:
Hagyd abba és akkor fogsz nyerni igazán. 15 millio ftot eljátszani szörnyü sok pénzed volt és nem becsülted
7/8 anonim válasza:
Ez nagyon sok...
Addiktológia felkeresése a függőség végett, párhuzamban munka keresése lehetőleg olyan, ami jó kereseti lehetőséget ad (itt azonban számít a végzettséged is).
8/8 anonim válasza:
Milyen taktikával játszottál? Csak hogy tudjuk,hogy nem szabad játszani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!