Pár hónapja az egyik szerencsejátékon nyertem 350 milliót.Most hogy megkaptam azt se tudom mit csináljak?Ez miért van így?
Sima gyári melós voltam.Azóta felmondtam, de egyből utána, lehet feltűnő lett volna.Bár melóhelyen másnap reggel két mondta erejéig beszéltek erről hogy x szerencsejátékon valaki nyert, de jó neki,és ennyi volt.
Pár hét után szép csendben távoztam a melóból.Már megkaptam néhány hete a pénzt, de mivel nem az a sok összeg valahogy azt se tudom mit csináljak.
Ahhoz kevés, hogy most keressek egy szakembert aki több száz ezer ft-ért lehúz majd, hogy elmondja őszerinte mit vegyek.
Hetek óta gazdasági fórumokat olvasgatok, de teljesen reménytelennek érzem a helyzetet.Csak az jár a fejemben, ahogy költök belőle, azzal már kevesebb lesz, és az soha nem jön vissza.
Valami tanács?
Persze nem anyagi támogatásért!
Köszi!
Amit a 3-as ír, elsőnek azon gondolkodtam el, de azt is vetettem el elsőnek.Hatalmas kiadás egy ingatlan, talán felújítani is kellene, meg bele bútorok.Nem is biztos hogy mindig ki lesz adva.
ezért tartok tőle, ha egyszer ebből elkezdek költeni, lehet már nem tudom visszatenni és csak fogyni fog.
Hetek óta ezen gondolkodom és érzem hogy ez az összeg baromi kevés, hogy a nulláról valami komoly pénztermelő vállalkozást csináljak belőle.
350 millio, hat szep osszeg, de ha belegondolunk, sokra nem megy vele az ember.
Lakasarak budapesten remisztoek, ha egy tenyleg csendes de konnyen megkozelitheto helyen, emeleten - tetoterben, nem pest kozepeben akarsz nezni lakast, ami ugy min. 80nm, hat az kb. 100 millional kezdodik. Nem viccelek.
Es ez nem is luxus kategoria, ez ilyen kozep-jo kategoria.
Lakasokat meg ha veszel, hat ahogy elobb irta valaki 35 millioert venni lakast, az a baj hogy az kb ilyen 20 - 30nm, es eleg szar helyen kiadas szempontjabol. Szoval lakasba nem olyan erdemes befektetni ennyi penzzel. Ha lenne 1 milliardod vagy annal tobb, na ott mar el lehet gondolkodni jo, kiadhato lakasokon.
A legjobb amit tehetsz, hogy keresel befektetesi lehetosegeket. Esetleg felfogadsz egy penzugyest vagy befeketetesi tanacsadot. De azzal meg az a baj, hogy honnan ismered a faszit, biztos odaadnad e neki a 350 milkat. Szoval ezen is huzza az ember a szajat.
Harmadik opcio, ha feleled. Ha naponta elkoltesz 20 000 ft-ot akkor kb 35 evig elelsz belole. Bar azert azt is megjegyzem hogy 20 000 ft ot egy nap eleg konnyen el lehet kolteni.
Szoval a gond az, hogy 350 millio soknak hangzik, de kevesnek tunik. Pont az a hatar van hogy megeri-e befektetni vagy eletem vegeig elvezzem az eletet, csajok, buli, fanta, kola, egy jo kecoban, jo kocsival, full szabadon.
En oszinten nagyon utanajarnek, talan egy evet szannek arra hogy egy megfelelo helyre betegyem a penzt, addig tanulok penzugyeket, konyveket olvasok, ismerettseget szereznek, stb...
Ekozben persze a penz egy reszet felelnem.
Ebbol annyira rossz nem sulhet ki.
#3-as miért lett lepontozva?? Teljesen igaza van!
Ami hosszútávon értékálló, az a föld, az arany és az ingatlan. Ezek közül az ingatlankiadásból a legkönyebb értéket termelni! 350 millióba bőven belefér pár lakás vagy ház, nem kell mindjárt budai villára gondolni, azon kívül is van élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!