Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak esetében az önkielégít...

Férfiak esetében az önkielégítésnek van öregítő hatása?

Figyelt kérdés

Értem ezalatt azt;

hát fájás, ráncosodó bőr, romló fogak, kopaszodás, gyenge fizikum, beesett arc, rossz vagy semmilyen állóképesség, enerváltság/ depresszió a minden napjaiban, ...?

2021. jún. 9. 19:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10. Jól van, Helikopter, ne zavarjon, hogy előtted öten állítják az ellenkezőjét.
2021. jún. 28. 21:37
 12/13 A kérdező kommentje:

Attól, hogy öten vagytok, s mind ...... még nem lesz igazatok mert egyetértés van köztetek.

Ne fárasszál tovább helikopter, de más sem, aki ilyen idiótaságokkal jön, hogy egészséges verni a brét + ejakulációkor "csak hímivarsejtek távoznak a szervezetből" aki ezt állítja az alapból hülyébb mint akik korábban szóltak hozzá a feltett kérdéshez.

>>>hímivarsejt csak egy kis % -a a spermának, de teljesen mindegy.

nem vártam csodát ez a gyakori kérdések full idióták járnak ide velem az élen mert reménykedtem, hogy épp eszű emberek értelmes válaszait olvashatom.

Az utolsó pár hozzászóló még az általános iskolás alsó tagozatos diákjainál is értesületlenebb. Ez nem fáj hanem fúj.

2021. jún. 28. 23:21
 13/13 A kérdező kommentje:
Ha egészséges akkor miért nem csinálnak belőle olimpiai sportágat, pld: hogy kitud a leggyorsabban, legtöbbet, legmesszebbre elélvezni, ... és így lehetnének élvező világbajnokok?
2021. jún. 28. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!