Egyesek miért ítélik el azokat a 30 feletti férfiakat akik mindennap végeznek önkielégítést?
"mert 30+évesen lehetne már egy kis önkontrollja." - úgy érted impotens lehetne már??? :O
Most komolyan, melyik 30-as pasi nem maszturbál, aki nem nulla az ágyban???
Ülj vissza az iskolapadba, látom rád fér, ugyanis szövegértelmezésből biztos, hogy megbuktál párszor.
Impotens és az önkontrollnak mégis mi köze egymáshoz???
De, annak akinek olyan sivár az élete, hogy csak a szex benne az egyetlen csillogó fénypont, magyarázhatom...
Én úgy érzem nőként, hogy inkább a nők csinálnak ebből ekkora felhajtást... Bár nem értem miért. Szerintem ebben semmi kivetni való nincs . Milyen lenne az már,ha a férfiakra rá lenne kényszerítve hogy alig vagy ne maszturbáljanak 30 év felett? Valaki így tudja levezetni a fölös energiát, nem értem ez miért gond ?! Inkább ez, mint hogy sok ,úgymond ideges feszült férfival találjam magam szembe.
Jó persze ,akkor jöhetne erre a válasz,hogy akkor vezessék le a felesleges energiájukat sporttal. Na és akinek nincs tényleg ideje ?
Ezt meg legalább büntetlenül,ingyen az isten háta mögött is csinálhatják.
Mért vannak akik elítélik? érdekes? És ugyan miért?
Nekem van párom mégis szoktam, szerintem jobb, mint félrekurni, ha nincs "kéznél"
Ha valaki ezér elítél valakit, akkor az baromi érdekes, szerintem tök mindegy ki hány évesen, milyen nemű, semmi elítélendő nincs benne, kórtól nemtől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!