Az érdekelne engem hogy mi igaz ebből az Alföldi Róbert-es dologból hogy ő tényleg neten szedi-e fel a férfiakat. és hogy ez az egész most hogy is van?
Figyelt kérdés
2014. júl. 10. 21:40
1/11 anonim válasza:
Erre egyetlen ember tud válaszolni: őt Alföldi Róbertnek hívják. Arra pedig kicsi az esély, hogy ő itt neked írjon.
2/11 anonim válasza:
Szép világ az, ahol egy olyan ember, mint Alföldi Róbert a szexualitása alapján van megítélve és nem a kulturális teljesítménye alapján. Foglalkozz azzal.
3/11 anonim válasza:
Fogalmam sincs, mi igaz ebbol, viszont en 17 eves meleg srackent tobb hires emberbe is belebotlottam homoszexualis tarskeresokon, jelenleg is egy hires szinesszel vagyok egyutt, akit neten ismertem meg:D de nem ertem, miert olyan letfontossagu neked, hogy o hol ismerkedik? :)
4/11 anonim válasza:
Menj el abba a színházba ahol dolgozik,és kérdezd meg.Ha fiúka vagy,és jó a segged,a válasz mellé a telefonszámát is megkaphatod.:)
5/11 anonim válasza:
Valószínűleg olyan dolgokat feszegetsz, amikkel teljesen fölösleges foglalkoznod.
Egyrészt mert egy másik ember magánélete, amit neked tiszteletben kell tartanod, másrészt talán mert ha te magad szeretnél férfit/nőt fölszedni, akkor talán magadnak kellene kitalálnod, neked hogyan jó, és hol kellene kezdeni. Semmiképp nem járható út az, amikor arra vagy kíváncsi, egy adott másik ember hogyan csinálja...
6/11 anonim válasza:
Tudtommal komoly kapcsolata van, de nem értem ez neked miért fontos.
9/11 anonim válasza:
És láttad őket,vagy hallottad,vagy honnan tudod,hogy komoly kapcsolata van? :)
10/11 anonim válasza:
Nem árulok el többet, elégedj meg ennyivel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!