Kinek van még elege Robert Pattinsonból rajtam kívűl? Meg a többi szereplővel? Meg az egész Twilight sagából?
Nekem nincs...én imádom őket! De akik érzelmileg egy hamutartó szintjén állnak azoknak télleg nem mondhat túl sokat ez a könyv....
bocs ha nyers volt de ez így van!!!!
Én szeretem a vámpíros könyveket, de az ennél jóval komolyabbakat pl Fekete Tőr Testvériség
Az alkonyat első részét láttam filmen, a könyveket nem olvastam, nem azért mert nem érdekelt, hanem mert a filmből nekem a "szokásos tini vámpír lamour" jött le, de nem tudom, nekem inkább a körülötte lévő őrület nem jön be, meg a hisztérika, de ez nem az író hibája, hanem a médiáé:)... na lehet lepontozni :D
16:16
Igen, mert akinek nem tetszik ez a szardarab, mert nem az a tinip.icsa, és normális ember, az már egy hamutartó érzelmileg.
Bár én tényleg az vagyok, de azért elég sok embernek csak van agya, és nem dicséri ezt a szart azért mert mindenki más is dicséri.
Nekem semmi bajom velük, bár nem is szoktam figyelemmel követni a róluk szóló híreket. Az Alkonyat eszméletlenül sikeres lett filben és könyvben is, szóval várható volt, hogy minden magazin tele lesz a szereplőkről szóló hírekkel, de szerintem ez így ok. Már csak azért is mert sok lány kezdett el kizárólag azért olvasni, mert látták a filmet, és megtetszett benne nekik Rob.P, Taylor.L.. stb.
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!