Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kinek van még elege Robert...

Kinek van még elege Robert Pattinsonból rajtam kívűl? Meg a többi szereplővel? Meg az egész Twilight sagából?

Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 16:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
45%

Nekem nincs...én imádom őket! De akik érzelmileg egy hamutartó szintjén állnak azoknak télleg nem mondhat túl sokat ez a könyv....

bocs ha nyers volt de ez így van!!!!

2010. jan. 20. 16:16
 2/21 A kérdező kommentje:
a könyvet imádom nagyon. de a filmből meg a 3 szereplőből elegem van nagyon..
2010. jan. 20. 16:20
 3/21 anonim ***** válasza:
70%
akkor te még nem olvastál igazán komoly könyvet, kedves első
2010. jan. 20. 16:23
 4/21 A kérdező kommentje:
nahát ez az..jó könyv de vannak jobbak.mert ha valaki nem ájul be egy vámpírtól az érzelmileg egy nagy 0????? gondolom vagy kb 15 éves.mármint az első
2010. jan. 20. 16:25
 5/21 anonim válasza:
71%

Én szeretem a vámpíros könyveket, de az ennél jóval komolyabbakat pl Fekete Tőr Testvériség

Az alkonyat első részét láttam filmen, a könyveket nem olvastam, nem azért mert nem érdekelt, hanem mert a filmből nekem a "szokásos tini vámpír lamour" jött le, de nem tudom, nekem inkább a körülötte lévő őrület nem jön be, meg a hisztérika, de ez nem az író hibája, hanem a médiáé:)... na lehet lepontozni :D

2010. jan. 20. 16:29
 6/21 anonim ***** válasza:
36%

16:16

Igen, mert akinek nem tetszik ez a szardarab, mert nem az a tinip.icsa, és normális ember, az már egy hamutartó érzelmileg.

Bár én tényleg az vagyok, de azért elég sok embernek csak van agya, és nem dicséri ezt a szart azért mert mindenki más is dicséri.

2010. jan. 20. 17:39
 7/21 anonim ***** válasza:
40%
16:29 Inkább felpontozni ;) Mert igazad van. A könyv az tényleg jó de a filmek..kalap sz*r már bocsánat.
2010. jan. 20. 18:59
 8/21 anonim ***** válasza:
95%
szerintem ez a legjobb vámpíros könyv!a film tényleg nem az igazi de higgyétek el van kb 1 000 000 olyan film amit ha végígnézed nem tudod tulajdonképpen miről szól
2010. jan. 20. 19:09
 9/21 anonim ***** válasza:

Nekem semmi bajom velük, bár nem is szoktam figyelemmel követni a róluk szóló híreket. Az Alkonyat eszméletlenül sikeres lett filben és könyvben is, szóval várható volt, hogy minden magazin tele lesz a szereplőkről szóló hírekkel, de szerintem ez így ok. Már csak azért is mert sok lány kezdett el kizárólag azért olvasni, mert látták a filmet, és megtetszett benne nekik Rob.P, Taylor.L.. stb.

L/18

2010. jan. 20. 19:35
 10/21 A kérdező kommentje:
én is szerettem de már agyamra megy.és hidd el nem csak a tizenévesek. én is elmúltam már 18 de egy ké ismerősöm amit levág.mindig ezt hallgatom :S
2010. jan. 20. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!