Kinek van még elege Robert Pattinsonból rajtam kívűl? Meg a többi szereplővel? Meg az egész Twilight sagából?
Elhiszem, hogy idegesít, nyugodj meg jó sokan vannak még így vele. De majd megunják egyszer.
előző voltam.
Igen, majd megunják, aztán meg jön az új film.
Amikor kijött az Újhold kb. minden 3. kérdés alkonyatos volt, most már szerencsére kevesebb van.
De még 2 vagy 3 filmet túl kell élni, aztán ki tudja mit találnak még ki.
Én olvastam komoly könyveket, pl.:Anna Karenina, mégis szeretem az Alkonyat-könyveket. Jó, nem a legprofibban megírt regény, nem is a kedvencem, de nincs bajom velük.
16/L
Nekem marhára elegem van az egész Alkonyatból.Mindehol ez van,nekem most is ezt reklámozzák itt oldalon...
Ettől ezerszer jobb könyvek is vannak,és nem csak a romantikában gyenge,hanem a belőle készült film is az évszázad legrosszabb filmje lett.Bella nagyon megjátsza magát,mert amúgy egy lány nem így viselkedik általában...
Mondok egy ezerszer jobb könyvet,amit érdemesebb elolvasni:Jane Eyre.Klasszikus könyv.Sokkal több romantika,izgalom,érzelem van benne,mint ebben.
Összegezve:nekem annyira legem van belőle,hogy én már be is tiltatnám!
Nade ki a fene az a Robert Pattison?
Nyilván kimaradt nálam ez a Nobel-díjas világklasszis és műveltségem egy hamutartó szintjén leledzik.
Ez valami Danielle Steel vagy Kurt Mahler?
Szegény fejem!
a film sztem. nem nagy durranás :D
a könyv nagyon tetszik, de senki se mondja azt egy könyvre, hogy a legjobb könyv a világon amíg el nem olvasta az összes valaha megjelent könyvet :D én is azt hittem régebben a Twilight saga könyveire, hogy a legjobb de rá kellett jönnöm, hogy nem így van ezeknél sokkal de sokkal jobbakat olvasok mostanába...csak körbe kell nézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!